Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 15763. hozzászólás - 2013.11.30. 22:03:04
Lenne egy kérdésem, egy szövitársam tudatturbója valamiért nem működik rendeltetésszerűen és én nem tudtam semmi okosat mondani rá.
664 a kivégzése, a tudatturbó 116, de ha turbózza a kivégzést az csak 24 ponttal lesz nagyobb, nem 58-cal ahogy kellene neki. Ilyen problémával én még sohasem szembesültem, lövésem sincs hogy mi okozhatja.
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 15764. hozzászólás - 2013.11.30. 23:13:26
...
"Húzom a csukát, sapkát az arcba és kocc. Akkora lépteket csapatok ,h te is megfutamodsz. Idegesít mindenki mint körmöm alatt a kosz. Nevem antiszociál jobb ha nem baszakodsz!"
Nekem volt hasonló program hiba. Először azt mondták ügyfélszolgálat aztán mondtak olyat hogy a mást akartam turbózni de lenyomtam egy másik billentyűt is hozzá és ez okozta a hibát! Esetleg nem ez történt?
A rend a hülyéknek való a zseni átlát a káoszon is!
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 15769. hozzászólás - 2013.12.01. 21:24:06
Üdvözlet!
Eddig 4 db vadászzsákmányt nyomtam el úgy hogy nem akartam. Most véletlenül ez tervezve volt. Csak hogy nem látom a vadászatnál a fülét.
A kisebb zsákmány elindítása lehetséges csak. Erre valami logika létezik kéremszépen? Köszönöm.
Spec én mindig elfelejtem (még felírni is), ezért szimplán beírom a Wiki keresőjébe a "szörny" szót és az első találat a szörny alapszintek (a fenti link).
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 15775. hozzászólás - 2013.12.03. 19:09:41
Az a gondom, hogy nincs szerencsém.
Azt mondták építsek valamit.
Nos, építettem:
Ennek ellenére még mindig nincs. Még csak nem is szerepel ilyen sor a karakterlapomon.
Kérlek, segítsetek.
Köszi.
Dimeron
CSak akkor lesz szerencséd ha a lélekkút már be lett töltve.
A szerencse megszerzése
A szerencse tulajdonsággal a játék elején nem rendelkezel, akkor kapod meg, amikor első szövetségedben sikeresen felépítitek a lélekkutat. Ha a lélekkút már áll amikor te belépsz, akkor előbb fel kell töltened ahhoz, hogy megkapd a szerencsét.