Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
13241. hozzászólás - 2012.11.30. 19:29:34
13241. hozzászólás - 2012.11.30. 19:29:34
Én is hasonló ostobaságokon töröm a fejem, mivel egy ideje nem olvasom a témákat, így nem jártam utána olyan infóknak, mint például mi is pontosan az a szubplazma, hogyan lehet szerezni, miket kell tudni róla, stb. valami szinteken át ütögetés/szubplazma rémlik, de hogy miben maradt a vége, már ami a támadott fél oldalát illeti, az mondjuk érdekelne. Tudom, hogy volt róla vita bőven, az eredményéről lemaradtam. Ha már plazma, a hasznát is szeretném pontosan megkérdezni, csak hogy megvilágosodjon a sötét kobak.
De vissza a kérdésekhez:
1. Konkrétan az érdekelne, hogy akit a mai napon szubplazmával láttam "rohangálni", ő egyszerűen már eljutott az event harmadik szintjére?
2. Csak az tud majd normális esetben is szerezni szubplazmát, illetve ősdrágakövet, aki eljut az event megfelelő szintjére, és megszerzi a két detektort?
3. Tehát más módon ez a két erőforrás nem is (lesz) elérhető?
kieg.: 4. a kapcsolódó AF képességek, ha jól értem, csak olyan kari számára hoznak hasznot, akinek megvan az adott detektor?
De vissza a kérdésekhez:
1. Konkrétan az érdekelne, hogy akit a mai napon szubplazmával láttam "rohangálni", ő egyszerűen már eljutott az event harmadik szintjére?
2. Csak az tud majd normális esetben is szerezni szubplazmát, illetve ősdrágakövet, aki eljut az event megfelelő szintjére, és megszerzi a két detektort?
3. Tehát más módon ez a két erőforrás nem is (lesz) elérhető?
kieg.: 4. a kapcsolódó AF képességek, ha jól értem, csak olyan kari számára hoznak hasznot, akinek megvan az adott detektor?
A hozzászólást Lavender módosította 2012.11.30. 19:34:57-kor
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
Pontszám: 8.01