Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11121. hozzászólás - 2012.04.12. 17:18:52 (Válasz Offsboy #11116 hozzászólására.)
11121. hozzászólás - 2012.04.12. 17:18:52 (Válasz Offsboy #11116 hozzászólására.)
Idézet: Offsboy - 2012.04.12. 06:24:09
Szia!
A legtöbbjük szerintem, már hónapok, ha nem évek óta inaktív.... egy darabig minden csatámat mentettem archívumba s összehasonlítottam a statisztikákat a következő harcnál.... lesújtó...
Szóval marad Quellon verziója, de azért köszi a tippet....
Nézd meg a környékeden kiknek van nagyon sok bukott LE-je, és azokat próbálgasd, lehetőleg nagyon késő este, vagy hajnalban, amikor nincsenek leverve. Ez hétvégén (szombat este vagy vasárnap hajnalban) még hatékonyabb, főleg az ilyen játékosok közül sok a hétvégi. Ha ez nem megy, akkor kérj meg egy pókot a környékeden, hogy adjon tippet, cserébe felajánlasz neki pár ezer LE-t (te tudod mennyit ér neked hogy ne ragadjon be a küldi), de szerintem megteszi anélkül is. Végső lehetőségként pedig beszéld meg valakivel hogy engedjen rabolni magától, és csata után pedig levetkőzöl és visszaveszi.
Szia!
A legtöbbjük szerintem, már hónapok, ha nem évek óta inaktív.... egy darabig minden csatámat mentettem archívumba s összehasonlítottam a statisztikákat a következő harcnál.... lesújtó...
Szóval marad Quellon verziója, de azért köszi a tippet....
Ne hidd, hogy jobb lesz, csak más lesz....
Pontszám: 5