Cras, de akkor nem az alacsony ép-t figyeled, hanem a pont elégségest
Azaz hiába figyeltetem "scripttel" hogy 50 vagy 100 ép-je van, ha 1700-nál van a 15%
Kémlelek egyet,ha nagyon kevés ép-je van, akkor kémlelek 1 óra múlva is, ha a 2 közt csak a TP-je nőtt, akkor valszeg vadászik, a 2 kémlelési időpont közt megnézem mennyi idő telt el, ez alapján mennyi idő múlva lesz 15%-on, és szépen ott ülök a megfelelő időpontban a portya listát a szövijére szűrve, és frissítgetek, amint megjelenik az "áldozat" nyomkodom középső egér gombbal a támadás gombot...
Ez kőkegyetlen script
Persze meg lehet oldani, hogy ne kelljen exelben számolgatni (pl kémstat script userscriptsen), vagy adott időpont előtt beadni az imakrónak, hogy 2 másodpercenként hívja meg a csóka támadás linkjét 1000X egymás után. De ezek csak kényelmi funkciók...
A leszűretem a toplistát, lekémleltetem kémgömbbel a ponetciális ellenfeleket belőle (hirtelen fogalmam nincs milyen elv alapján), majd újból kémleltetem őket,hogy 2 adat legyen és ahol tp növekmény volt csak, azokat időpontra támadtatom, na ez már lehetne "bot" kaliberű script, de akkor a játékos mi a szarnak van?
De a szokásos rinyánál tartunk, ha 1x megégette a kazét valaki, akkor mi faszért nem költi el a léjét 15% alatt még???