Helló
azt szeretném megtudni, hogy a spektrális manipuláció szakértelem mennyire reális ?
Vagy van-e mód arra, hogy fel lehessen tüntetni a vadászatoknál azt is, hogy mennyi a SM éltal szerzett LE.
Mert lassan sajtfejem lesz ettől
22-es szinten, 40-es spektrális manipulációval és 9-es tudat turbóval ( összesen 49 % plusz ) olyan lényeket ad amelyektől 184 LE-t kapok és még ebből is 16 a helyes kérdésért kapott LE.
Mert akkor ugye a lény ebben az esetben 168 LE-t ad. És még ebből lejön a SM+TT 49 %-a, ami 82, vagyis a lény alapszintje 86 LE-t ad.
Ez reális ? Mert az egyes szinten még egy sáskazöld güzü vagy egy bogárlila virittyom is ad ennyi LE-t
Mert ha tényleg ez egy bug vagy valami, akkor elbaltáztam, mert nem kellett volna annyi LE-t belegyömöszöljek a SM-ba.
És ami egy érdekesség: mindig leírom a vadászatok átlagát is. Mindig 20 vadászatot indítok és az átlag sem változik.
Olyan átlagok vannak most mi, mint mikor a SM szintem a fele volt mint most vagyis 351, 323, 340, 332, 347.
Kérlek, nyugtassatok meg, hogy ez egy bug és kijavítódik és holnaptól hatalmas mennyiségű LE-t fogok kapni a vadászatok során, mert guttát kapok. Már az állatommal is összevesztem ez miatt
Köszi