Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17367. hozzászólás - 2014.11.28. 15:52:12
Helló!
Kódokkal kapcsolatos hirdetést hova érdemes beírnom?
20 db végzeturas kódom van 2.000 FT / DB áron. (mennyiségi kedvezményről lehet szó)
Holnapi beholder találkozón átvehető személyesen, vagy a jövőhéttől előre utalással, ilyenkor én üzenetben (FB) írom meg az általam kibontott kódokat. Tel: 06305186382 , Viktor
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17371. hozzászólás - 2014.11.29. 21:14:06
A hordák harcában, meg a szövetségi bajnokságban az állataim minden közelharci körben 30-at sebződnek és így rövid idő alatt kimúlnak.
Ha csak 1 állattal harcolok, az csak 1-et sebződik körönként és ezért nincs gondom a gyógyítására.
Szövetségünk több másik tagjának nincs ilyen problémája.
A fenti sebződések függetlenek az ide tartozó sima- és alternatív szakértelmektől.
Kérdéseim, hogy miért van különbség 1 és több állat sebződése között, illetve a sebződés miért nem függ pl. a vastag bőr szakértelemtől.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17372. hozzászólás - 2014.11.30. 17:53:44
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne a kicsivel okosabb emberekhez mint én:)
Ha egy emailcímen van egy másik karakterem egy másik világon akkor ha veszek egy 100 kavicsos relikviát akkor mi alapján lehet tudni melyik az amelyiket megkapja a másik kari is vagy ilyen már nincs? hozzáteszem nem 6-os világról beszélek!
Én vettem "új" relikviát kódból, és minden világon megkaptam.
Annyi baki van csak, hogy V6-ra nincs feltöltve a kódok listája, így ha v6-ra akarok egy kódot beváltani, akkor hibára fut. Azonos mailcímen másik világban kell jelenleg elhasználni és úgy kapom meg v6-ra is
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17377. hozzászólás - 2014.11.30. 22:15:35
Érdekes... Én v2-es karakteremmel beváltottam az új kódokkal a császári kegyet és a vörös krónikát de más világokon nem jelentek meg nekem ezek a relikviák...