Elismerem, neked van igazad. Persze azon lehetne vitatkozni, hogy mégis minek van értelme, amire költesz. A számítógép, mint hobbi, pénztemető, pillanatok alatt elértéktelenedik, mellesleg felesleges, mert alig néhány komolyabb játék igényli a brutál vasat. Ha a motorsportok vonzanak, arra irdatlan összegeket költhetsz, ráadásul igen költséges a szervizelés is, és mit érsz el vele? Amíg vezetsz, addig jó, aztán annyi. Lövészetnél pár perc alatt kilőhető lőszermennyiség többe kerül, mint 2 hónap VU. És az se tart sokáig. Ha meg versenyszerűen nyomnád, másra nem költhetsz mert mint mondtam, annyira nem olcsó. Testépítésre van értelme költeni? Havi szinten élből 30 pénz, ha csak a legszükségesebbekre költesz, aztán valamiért abbahagyod, és pár év múlva úgy nézel ki, mint ha soha nem fogtál volna súlyt a kezedbe. Persze ha valamilyen sportra, vagy tanulásra áldozol pénzt, az lényegesen hasznosabb, mint egy vacak játék, de csak akkor ér az is valamit, ha valamilyen formában hasznodra is válik. Amúgy meg a világon minden dolog pénztemető, egyben csak átmeneti. Kivéve ha drágaköveket gyűjtesz, mert azok megmaradnak amíg élsz. Csakhát tökfeleslegesek. Szóval semmire nem értelmes dolog költeni igazából
Ami meg a karaktereket illeti, pénz nélkül akkor sem hozol már össze top karit, ha nagyobb mágus vagy mint Stephen Hawking, és még elegendő időd is van rá. Maximum kis szinten, ahol még nem éleződött ki annyira a verseny, mert magasabb karaktereknél esélytelen a pénz nélküli fennmaradás. Elég a fétisekbe, és az innen-onnan kőért szerezhető csatlóskristályokba belegondolni, mekkora táp is az. Illetve mekkora érvágás annak, aki valamiért csak egy alkalommal nem tudja megvenni, aztán szépen elkezd csúszni lefelé a ranglétrán.
Azazel, lényegesen kisebb terjedelemmel és érthetőbben leírtad, amit én szerettem volna