Idézet: SuperEgo23 - 2011.10.23. 21:12:25
Ha 4 állatot viszek kb. 14-15 csata alatt 400-420 on vannak Tp-ben. Ez pont azt jelenti napi pp mennyiséggel 1 kanyar a 12 állatra. Ez alatt 2-2.5 küldi letudva. 2-6 óra kenneleztetés egy állatos letudva. Jöhet egy entis + térkapus. Majd miután ismét gyakorolhatnak akkor jöhet a ti verziótok ami elvileg azon alapul, hogy egy állat lép 3 szintet. Így a 8 állat elég majdnem 2 küldetésre. Viszont én 12 ről beszélek, így 3+1 =4 állatos szemben a ti 2 küldetésetekkel.
mód.: szerk.
No itt nekem pár dolog nem kerek. Ha 4 állat 15 pp alatt van 420 TP-n, akkor a maximális 40 pp csak 8x 420-ra, meg 4x300-ra elég, órákra szétcsúszik a kennel, ami alatt nem tudsz más küldit csinálni.
Aztán.. ahhoz hogy 15 csata alatt négy állattal 420 TP-t kapj, csatánként állatonként 28 TP-t kell gyűjtened. Mivel 4 állatnál csak 50% tp-t kapnak, az állatonként 56 tp lenne, ami 7TP-s tárggyal még akkor sincs meg, ha az állatnak 50-es az intelligenciája, ami ugye legkorábban is csak 13. szintű állatnál fordulhat elő.
A képletek szerint sokkal inkább az a reális, hogy 8x320 és 4x200 TP-t tudsz gyűjteni az állatokkal, amikor is 6-10 óra kennel kell a 12 szintlépéshez, vagyis még hosszabb időre megakaszt.
De egy másik megközelítésem is van:
Azt mondod, a napi pp-ből megvan egy kör állat, kicsi kennelezéssel, ami mondjuk mehet akár éjszaka hogy ne tartson fel téged. Vagyis napi 1 szintlépősöd van.
Én azt mondom, hogy nekem 4 alacsony szintű állat kennellel lelépi a 12 szintet 48 óra kennel alatt. Vagyis 24 órás eltolással kenneleztetve 4 állatot, 8 állattal ugyanúgy tartom a napi 1 állatszintlépést, de nekem van mellette 4 magas szintű állatom mondjuk fejenként 10% LE rablás bizsuval, amikkel ugyanúgy pörgetem a pp-s és térkapus küldiket, sokkal nagyobb bevétellel