Lavender680 hozzászólás
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
11442. hozzászólás - 2012.05.17. 10:11:03
sziasztok!
nem volt túl sok időm mostanában játszani, így a fórumot sem olvastam, amennyire illett volna. jelezte már valaki, hogy nem látja a kvízolimpia eredményeit? részt vettem rajta, nem leszek dobogós, de gondoltam megnézem, ki nyert. a "tovább a kvízolimpára" gomb megnyomása után mégsem látom, csak a kvízolimpia általános leírását, eredménylista nincs.
tudnátok nekem ebben segíteni? ha ez csak nálam hiba, akkor jelzem a megfelelő fórumon.
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
Pontszám: 7.84
Klarinét568 hozzászólás
11443. hozzászólás - 2012.05.17. 10:18:02
Sziasztok!
Megvettem a molekulapusztítás varázslatot és a 10% visszacsatolás eddig kb 100 portyából egyszer sem müködött.
Hogy van ez, nem értem a dolgot?!
A hozzászólást Klarinét módosította 2012.05.17. 10:42:05-kor
Pontszám: 8.11
Quellon2859 hozzászólás
Valaki már írt ilyesmit (a kvízkérdésekkel kapcsolatos dolgokat nem igazán figyelem, így nem tudom volt-e rá reakció), de azért a megfelelő helyre rögzítsd szerintem te is a történteket, amikor van rá időd.
Pontszám: 8.07
Quellon2859 hozzászólás
És eltaláltad az ellenfeleid?
A visszacsatolás is másodlagos képesség a varázslatoknál, mint pl a -10 támadás. Ha a varázskörödet úgy írja ki "csak ... ennyit sebeztél" akkor nem találtad el és visszacsatolás sem jön létre.
Ha olyan triviális dolgot írtam ami neked egyértelmű és nem ilyen természetű a problémád akkor ezer bocs, nem ismerlek, sem a játéktapasztalatod mértékét.
Quellon2859 hozzászólás
És egy ilyen spell után eltalálnak közelharcban? Mert ha nem akkor nincs mit visszacsatolni.
Klarinét568 hozzászólás
El szoktak találni, nincs valami eget verö nagy védekezésem. Igaz hogy nem kapok be valami túl sokat.
De ha a nagyok támadnak vagy közel azonos szintü ellenfelek akik nagyot be tudnak sózni nekem, azok ellen sem jön létre a visszacsatolás.
Pontszám: 8.12
Klarinét568 hozzászólás
11449. hozzászólás - 2012.05.17. 11:21:56
Sucurucu vicsorogva sújt rád az Árnypengével. Eltalált, sérültél 156 pontnyit. Kritikus sebzés! A visszacsatolás varázslat sebez rajta 16 életpontot
Na végre, egy alacsony szintü ellenfelen elsült nagy nehezen...
Pontszám: 8.12
GwantagorVégzetúr poronty
3 hozzászólás
11450. hozzászólás - 2012.05.17. 13:08:26
Sziasztok!
Van valahol infó arról, hogy melyik befogott állat mit tud, mit érdemes és mit nem megtartani / idomítani?
5. szintű vagyok, és ma befogtam egy nerub kórokozót. Örüljek? Nagyon?
Pontszám: 5
Kvnoemi844 hozzászólás
Örülj, mert jó ha van állatod. Az mindegy milyen, csak nevük és a képük különbözik, egyébként csak az alapszintjük nagysága számít. Tehát egyiknek sincs más képessége, mint a többinek.
V6 - Ludmilla, Árral Szemben
Pontszám: 7.67
GwantagorVégzetúr poronty
3 hozzászólás
Köszönöm!
Találkoztam még 2 ismeretlen dologgal:
- Lélekgyémánt
- Templomkristály
Ilyeneket hol lehet szerezni?
Bpetya752303 hozzászólás
Egy csomó újdonsággal fogsz még találkozni. Itt nézz utána először: http://vegzetur.wikidot.com/
Pontszám: 8.53
Gyilkos gizi87 hozzászólás
11455. hozzászólás - 2012.05.17. 13:19:03
mivel ha valamit nem tudok kérdezek okosabb emberektől
szval ha szövit váltok az állatoknak megszűnnek a szakijai.. de ha egy másik szövibe beépülök vissza kapják a képességeket ?
V2 Merwin
Truth801247 hozzászólás
A képességeiket vissza, amikor viszont szövit váltasz a max épjük lecsökken a bűvös kunyhó hiánya miatt és az új szövetségnek megfelelőre módosul, viszont a különbség miatt kevesebb lesz az aktuális épjük.
Remélem érthetően sikerült leírnom
A hozzászólást Truth80 módosította 2012.05.17. 13:23:49-kor
Pontszám: 8.56
Strausz72Végzetúr poronty
1 hozzászólás
11458. hozzászólás - 2012.05.17. 17:21:28
hogyan kell leálítani a láthatatlanságot?
Jademaster149 hozzászólás
Karakterlapodra kattints, ott lesz jobbra a statisztikáid alatt a gomb, hogy megszünteted (amennyiben már 24 órája láthatatlan vagy, ha nem, akkor ott pörög sárgán a visszaszámláló, hogy mennyi van még hátra).
V2 - Bagatur Kazarin
V3 - Aimerick
Egy régi motoros, akinek mégsem sikerült egészen leszoknia... Talán feltámad poraiból...
Pontszám: 8.99
Gyilkos gizi87 hozzászólás
11460. hozzászólás - 2012.05.17. 22:27:54
még egy kérdés... szövi váltásnál az eszenciák megmaradnak ?
V2 Merwin