Kicsit olvasgass vissza, mielõtt írsz..
Az volt a bug, hogy istentudja mióta megállt a számláló...ez most a javitás volt...nyugodtan számolj utána...szövetségi tagok összes építése, osztva a tagok számával.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17623. hozzászólás - 2015.01.17. 13:25:15
Sziasztok. Nekem lenne egy problémám. Öcsém szeretne regisztrálni a játékra de nemtud. Még pedig azért nem mert miután megadtuk az email címet jelszóval és rákattintottunk a belépés a játékba ikonra utána elvileg egy kódnak kéne kijönnie amit ha beírunk beenged a játékba. Na most nekünk a kód helyett egy kis x jelenik meg. Miért? Kérlek segítsetek.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17624. hozzászólás - 2015.01.17. 14:54:23
A 6 világnál a templomban van ez a varázslat vásárlás ami nem alacsonyabb a szintemnél az lenne a kérdésem, hogy ez akkor is teljesül e ha a varázslat amit vennék egyezik a szintemmel?
Megnéztem. A V5 világra regisztráláskor nem jelenik meg a bit.kép mikor a kódot kéri regisztráció rögzítésnél. Szerintem írjatok javítsák ki mert akkor nem lehet regisztrálni a V5re. Nem tudom a többi világon is hibás, vagy csak a V5 rossz a szerver költözés miatt.
Kicsit olvasgass vissza, mielõtt írsz..
Az volt a bug, hogy istentudja mióta megállt a számláló...ez most a javitás volt...nyugodtan számolj utána...szövetségi tagok összes építése, osztva a tagok számával.
És ebbe az építési energiából történt építés is beleszámít?
Az építési energiából történő építés növeli a karakter építési mennyiségedet, de nem növeli a szerencséjét és a lélekkutat. (V5-ön növeli a szövetségi építés átlagot is.)
Az építési energiából történő építés növeli a karakter építési mennyiségedet, de nem növeli a szerencséjét és a lélekkutat. (V5-ön növeli a szövetségi építés átlagot is.)
Ez itt egy fórum, itt csak duma van. Probléma megoldás az ügyfélszolgálaton fordul elő inkább.Karakterlap, jobbra fent. " segítség" feliratú, sárga gomb.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17635. hozzászólás - 2015.01.19. 08:36:37
Szia Kedves Vezetur!
Masodszor kapok üzenetet hogy elöször ket napja--ma mar negynapja nem vettem reszt a jatekban.Ez nem igaz es mar irtam is,mindennap fent vagyok,többször is.Miota volt most a karbantartasotok,azota van ez a hiba.Nem lehet ezt kiküszöbölni?Köszönöm a valaszt.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17637. hozzászólás - 2015.01.19. 10:29:48
Meg egy kerdes a forumot nem lehetne megoldani, hogy a friss kerdesek elol legyeneke es a regiek hatul?? annyit kell lapozni amig megtalalok valamit amit keresek, a kereses nem mindig segit..
elore is koszi a valaszt.
Egyrészt a fórumba belépve legalul látod a legfrissebb 10 hozzászólást. Általában nem pörög annyira a fórum, hogy azon keresztül ne lehetne követni a dolgokat. Ha meg mégis, akkor a megfelelő topikba belépve baloldalt felül ott vannak az oldalszámok. Rákatt a legnagyobbra és máris a friss hozzászólásoknál vagy.