Bpetya752303 hozzászólás
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
12541. hozzászólás - 2012.08.30. 15:11:52
Segítség! Segítség! Kérem segítsenek!
Garadulátummal sajtoltam egy 22-es vágóállatot és 3 esszenciát kaptam. Volt már korábban is olyan, hogy 22-23-as szintre jutott a jószág, mire levágtam, de úgy rémlik, hogy mindig 2 esszenciát kaptam. Rosszul emlékszem, vagy ez pici bug volt?
Pontszám: 8.55
Ricskosz1146 hozzászólás
nem bug. fixen találsz 2 esszenciát, de megmarad az alapesély is. Nagyon ritkán, de előfordul( velem még soha)
Pontszám: 5.50
Craslorg11552 hozzászólás
Olyannyira nem bug, hogy Alkimista AF képesség. Sima sajtolásnál ennyi plusz % esélyed van, gradulátumos sajtolásnál az esély a plusz esszenciára van.
Pontszám: 7.67
Ricskosz1146 hozzászólás
és ezt miért nekem válaszoltad?
Pontszám: 5.50
Lavender680 hozzászólás
12548. hozzászólás - 2012.08.30. 19:11:22
Sziasztok!
A szövetségi küldetések egyéni jutalmazásával kapcsolatban szeretném tudni, hogy szövetségváltás után gyakorlatilag nem kell elérnem a szövetségi átlagépítés felét ahhoz, hogy egy újabb, már a részvételemmel megkezdett széria jutalmából én is részesedhessem, ugye?
Erre vonatkozó utalást nem találtam, max annyit, hogy legalább kastély 25-öt érjem el:
"Az egyéni jutalmat csak azok kaphatják meg, akik a küldetéssor elkezdésekor aktív szövetségi tagok voltak (beléptek az elmúlt egy hétben a játékba), és a küldetéssor teljesítése alatt a szövetséghez tartoztak, valamint elkezdéskor és teljesítéskor is a kastély legalább 25 szintje aktív volt számukra."
Szóval elég "csak" ezeknek a feltételeknek megfelelni? Azaz, ha bőven megvan a kastély 25, de az épületbónuszok maximuma még mindig elérhetetlen az átlagépítés felének el nem érése miatt, és minden többi feltételnek megfelelek, attól még megkaphatom a részem? Vagy van még valami, ami a wikin még esetleg nem szerepel, de érvényes szabály?
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
Pontszám: 7.90
Lavender680 hozzászólás
Köszi, Petya
! Ez jó hír! Jelentem, az átlag fele be van célozva, viszont elég valószínű, hogy majd csak a szöviküldis nagy építés közben fog kiteljesedni.
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Pontszám: 7.90
Quellon2859 hozzászólás
Akkor örülök, hogy tulajdonképp egyetértünk.
Pontszám: 8.49
KisapoVégzetúr tanonc
23 hozzászólás
12554. hozzászólás - 2012.09.01. 14:44:47
rossz topik sry...
A hozzászólást Kisapo módosította 2012.09.01. 15:04:18-kor
Pontszám: 8.75
Lavender680 hozzászólás
12555. hozzászólás - 2012.09.01. 22:12:06
Az olyan gyógyitalokkal, mint az isteni ital, vagy a torta, a kalandok során mennyire kell vigyázni? Ha az van beállítva, hogy csak a lélekenergiáért vásárolható italokat használjak fel menet közben, ezeket is annak számítja a progi, vagy kihagyja, és ha nincs más, akkor nem teljesítettnek veszi a próbát?
Az okosításért előre is köszönet!
V2, Zialin
V5, Lavender
Pontszám: 7.92
Craslorg11552 hozzászólás
Kell velük vigyázni. Legalábbis régebben többen panaszkodtak, hogy elhasználta és nem tudok róla, hogy javítva lenne.
Pontszám: 7.67
Lavender680 hozzászólás
Ok, köszönöm az infót!
V2, Zialin
V5, Lavender
Pontszám: 7.92
Offsboy4654 hozzászólás
Isteni italt volt akinek elhasznált, azzal vigyázni kell.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 7.54