ok, nekem ez a 100-as turbórész is új, most már tudom, hogy így szokás. én nagyon örülök az én 60-amnak 45-ös szinten, ahhoz, hogy megduplázzam a harmincakat, épp elég, a kereskedelem miatt pedig sokáig nem aggódtam, máshoz egyelőre nem tudnám használni, talán kreatív affinitáshoz jól jönne, csakhogy én a turbót még mindig az energiahasznosításhoz nyomom. van még hova fejlődnöm, de így se műkszik rosszul. remélem, ha eljutok én is 70. szint környékére, akkor jobban is kihasználhatom a tudatturbóm, és addigra remélem még sikerül kitalálni, hogy miért és mennyire legyen érdemes 100-ra fölnyomni. egyelőre beérem ennyivel.
mód: de ha már ez a rovat, akkor megkérdezem (tudom, sajnos nem vagyok mindig egyértelmű, ez lényegében érdeklődés kifejezése, kérdés akart lenni), hogy mihez vagy miért célszerű ennyire felnyomni a turbót? nyilván egyszer a véges szakikat kimaxolom, és utána már csak a többit lehet felfelé tologatni. de a turbót jobb minél korábban, én úgy tapasztaltam, mert egyrészt minél több szakink van, annál drágábbak, másrészt kettesével működik, úgyhogy dupla ára van... én még nagyon messze vagyok 70. szinttől, az afpontoktól, és minden különösen izgalmas extrától. most még az önmegvalósításomon dolgozom, és örülök magamnak
még az eventek izgalmait élvezem, és a fertőtlenítéstől is még (jelenleg) 16 szint választ el, így még nagyon hosszú távú tervnek tűnik a csillagos turbó. lehet, hogy félre fejlesztem a karimat, de extra képességeim egyelőre nincsenek. mindegy, ismét sikeresen elmeditálgattam így jóéccaka előtt, bocs mindenkitől. további szép estét mindenkinek!
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!