Stimulátor
Stimulátor
Típus: relikvia
Szint: 30
Megvásárlásakor minden familiárisod alapszintje akkora lesz, mint a te szinted. Amennyivel megnőtt az alapszintjük, annyival lecsökken az aktuális szintjük. Szakértelem pontjaik nem módosulnak.
Ez a meglévő szakértelem pontokra igaz. De az alapszint növekedésével tovább lehet húzni őket. És ez tuti, mert pár napja vettem stimulátort.
És mi az ami annyira megéri benne? Nem lehet sajtolni őrökre veled marad egyszer elér egy szintet, hogy nem tudod a morált tartani nála.
Bele rondít a 12 szitlépés küldibe. Nézegettem én is, de valahogy nem érzek nagy késztetést rá, hogy vegyek.
De érdekelne, hogy szerinted mi az ami annyira mégéri benne.
Szintlépős/sajtolós küldetést NEM a harcoló állatokkal kell csinálni!
Arra külön "vágóállatokat" kell tartani, lehetőleg mindig 8-at!
Pont érdeklődni szerettem volna a stimulátorral kapcs. Felviszi a familiáris alapszintjét az enyémre, és amennyivel felvitte, az állat szintje annyival csökken. Ezek után a jószág életereje, elnyelése, stb-je változatlan marad, nő, csökken?
A hozzászólást Bpetya75 módosította 2012.03.09. 07:57:05-kor
Minthogy az elnyelés képlete ismert, így amennyiben alapszint X-szel nő és lépett szint X-el csökken, akkor az elnyelése mindig csökken. Cserébe kevesebb TP kell az újabb szintlépéséhez, azaz Y szint múlva ugyanott lesz, mint ahonnan módosítottad az értékeit. Ezt nem számoltam még ki, hogy bizonyos esetekben ez hány szintet jelen, időben 1 hét, 1 hónap fél év alatt jön-e vissza.
nagyobbat tudsz sebezni az egyik segítségével, a másikkal több LE-t lehet rabolni a csata végén
a több LE-rablás csak arra alkalmas állatfelszerelés hozzáadásával lehetséges, gondolom, és ezt a kígyó tudja? állatoknak nem lehet lélekszívós képessége, meg ha lehetne-is, csak addig élne, ameddig egy szövetség tagja vagyok, vagy független a szövetségi épületek hatásaitól?
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
Természetesen valóban tárggyal ellátva értendő, hiszen a tárgy hatását növeli fel (ezt valóban kihagytam). Ezt a - tárgy adta -képességét viszont szövetség nélkül is adja, szövetség csak a szakértelmei miatt szükségesek.
Minden állatnak lehetnek szakértelmei, ha a kennel legalább 25. szintű. Ha ez nem teljesül, az állatok képességei sem működnek, akkor sem, ha voltak neki korábban!
és ez ugye azt jelenti, hogy elvileg szakértelmei csak addig vannak az állataimnak, ameddig (olyan) szövetségben vagyok, és ahol megvan a megfelelő méretű kennel épület? azaz az álommanónak is csak egy garantáltan szövetségi tag veheti hasznát, hiába a szakinövelő bónusza. és igen, az előbbi hsz-ben szintén rosszul fogalmaztam, arra szerettem volna rákérdezni, hogy lélekszívós szakértelme nincs/nem is lehet nekik, az egyetlen mód, hogy lészívást tudjanak, az csak a felszerelés hozzáadásával lehetséges?
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
Példa: 100-as alapszintű dög, 130 lépett szinttel, ha a te szinted 120 és használod a lehetőséget, azaz 120-as alapszintje lesz és emiatt 110-es lépett szintje, akkor 25-el csökken az elnyelése, cserébe 1000-el csökken a szintlépéshez szükséges TP-je is. Ezt kell kiszámolni, hogy az innentől állandó 1000 TP kedvezmény, mikor hozza vissza az árát, hanyadik szinten. Jó számolgatást, azt most nincs kedvem modellezni