Nos, akkor az alábbi e-mailt küldtem el Baratynak, a bug@vegzetur.hu -ra.
Kedves Végzetúr csapata, Szeretve tisztelt Baraty,
Összefoglalom a "szerintünk bug"-ot:
Mi támadtunk: Dark Wind (#539), 5-ös Háború Csarnoka
Akiket megtámadtunk: Az Obszidián Kard Szövetsége (#363), 5-ös Béke Csarnoka
Támadásunk időpontja: 2009. okt. 6., 01.58.
Háborúnknak vége lett: 2009. okt. 14., 19.20.
Háborús archívum linkje: http://www.vegzetur.hu/haborus_archivum.php? szovi1=539&szovi2=363&ido=1254787034
A saját, belső fórumunk bejegyzései szerint 54-gyel mentünk a győzelmek terén az Obszidiánnal szemben okt. 14., 17.00-kor, a pontos állás, amikor feltűnt számunkra, hogy nincs vége a háborúnknak az 473/419 volt a javunkra.
Tehát okt. 13., 01.58-kor járt le az 1 hét, és az 50-nel több győzelmünket rá másfél napra sikerült megszereznünk, okt. 14., délután.
Elviekben amikor 50-nél járunk, és akkor még hozunk +1 győzelmet, akkor lefut a PHP, és látja, hogy teljesültek a feltételek (51 győzelem), tehát nem szabadott volna eljutni a +54 győzelemhez eleve.
Ezt én nem tudom máshogy értelmezni, minthogy egy kicsi, de annál jelentőségteljesebb bugot találtunk. Ugyanis nem mindegy, hogy ez alatt a néhány óra alatt, amíg a PHP érzékeli, hogy nyertünk, esetleg az ellenfelünk fordít a szitun.
Köszönettel és üdvözlettel:
Áron (LXXXVIII_Silex'en_thour (#16829))
UI. az alábbi mailt és a választ is felrakom a Kérdezz-felelünkbe, mert mint kiderült, nem mi vagyunk az elsők, akik ezt a "talán bug"-ot érzékelték, csak én vagyok az első, aki nem hagyom annyiban.
Annyit még, hogy ezen a belső üzenetközvetítőn keresztül Baraty írt, hogy valszeg annyi történt, hogy nem járt le az 1 hét, de hát világosan leírom, hogy 8.5 napkor sikerült megszereznünk kemény és tisztelt ellenfelünkkel szemben a +50 győzelmet.
LXXXVIII. Silex'en thour: A Ghalla-szerte ismert és tisztelt Dark Silex kései leszármazottja,
e néven az utolsó és egyetlen.