Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
8981. hozzászólás - 2011.08.19. 09:02:20 (Válasz Craslorg #8977 hozzászólására.)
8981. hozzászólás - 2011.08.19. 09:02:20 (Válasz Craslorg #8977 hozzászólására.)
Én szinte mindig karlapról támadok, és 20 ból 1x előfordul, hogy ugyan kiírja, hogy nincs elég ép, de ha újratöltöm a karlapot (back gombbal visszamegyek a portyázásról), azonnal megjelenik a támadás, és üthetem.
Mikor tényleg nincs elég ép-je, akkor 1 percig meg sem jelenik a támadás gomb, és utána sem lesz üthető, újra írja, hogy nincs ép. De ezeknél a bugos eseteknél rögtön ott a támadás.
Akkor fordul leginkább elő, ha szintet lép a delikvens, de volt már olyan is, hogy nem, sőt, gömböztem előtte és bőven 15 felett volt, mégis jelentkezett a bug.
Erről most ennyit, amiért idejöttem: A 60as tanulást már lefelejthetem, vagy inkább ne, mert akkor eltűnnek a szakik is?![](images/smileys/surprised.gif)
Mikor tényleg nincs elég ép-je, akkor 1 percig meg sem jelenik a támadás gomb, és utána sem lesz üthető, újra írja, hogy nincs ép. De ezeknél a bugos eseteknél rögtön ott a támadás.
Akkor fordul leginkább elő, ha szintet lép a delikvens, de volt már olyan is, hogy nem, sőt, gömböztem előtte és bőven 15 felett volt, mégis jelentkezett a bug.
Erről most ennyit, amiért idejöttem: A 60as tanulást már lefelejthetem, vagy inkább ne, mert akkor eltűnnek a szakik is?
![](images/smileys/surprised.gif)
Pontszám: 8.54