Idézet: Máté96 - 2023.04.06. 22:40:23 Sziasztok, ezt a jelenséget meg tudja nekem magyarázni valaki? Most már minden második nap kapok egy ilyet
Szia kedves csapattárs ....!
Beadtam hozzátok a Jelentkezésemet és csak remélni tudom hogy felvesztek engemet magatok közé tagnak!
Körülbelül mikorra fogok bekerülni a szövetségetekbe?
Csak kérdezem!
A lélekenergia tároló nevű épülettel és a ti segítségetekkel ami lélekenergiát raktok a tárolóba akár fel is építhetitek teljesen a tárolót hogy minél hamarabb elérjem a teljes jogú tagságot. Kezdő karakter vagyok és sok tanácsra lesz szükségem arról hogy hogyan játsszam jól ezt a játékot . A játék élvezete nálam nagyon is fontos.
Várom a válaszodat!
Írjál majd vissza nekem kérlek téged jó!
További jó játékot kívánok nektek!
Üdvözlettel:
....
Sziasztok!
Mint minden szövetségben, hiányoznak az igazán aktívak, ám nem minden áron!
Ő, aki ezt a levelet megfogalmazta, ha jól számolom, 7x kapott esélyt, lehetőséget a mi igen kicsiny szövinkben... Mindannyiszor ő maga lépett ki vagy törölt.
Türelme nem sok, elképzelése a játékban betölteni kívánt karakterrel kapcsolatban még kevesebb.
Az az igazi mindent AKAROK, de semmit nem teszek érte típus...
Nem áll szándékomban róla rosszat állítani, de kell hozzá erős ( lehetőleg ) horgonyláncnyi idegkötegek.
A Zafír Kölykök szövetség marad az alapító mottójához hű: trollok, kalandorok - kíméljenek....
Üdv