sziasztok!
engem most több dolog is érdekelne, hogy tudjam, hogy s mint tervezzek. kérdéseimet ismét pontokba szedtem:
1. sajna csak nemrég vettem észre, hogy a kufár öves xenójutalmak is csak fél évre szólnak. az érdekelne, hogy lehet-e majd még olyan tárgyakat szerezni, amelyek a kereskedelmet tartósan növelik? most a kufáros medálokra gondolok (alku arany, ezüst, bronz lánca). talán már pont úgy sikerült regisztrálnom anno, hogy én arról már lemaradtam, így tudni szeretném, hogy ezt a hátrányt lesz-e még esélyem pótolni a játék folyamán valami más event kapcsán, vagy ez már nem kerül be többet a játékba, csak ilyen féléves jutalom formájában? lehet, hogy nem így van, de én azt feltételezem, hogy a kufár medálok "működnek" az idők végezetéig.
2. a lélekszívós fókuszkristályok sem visszaválthatók, ha jól értem, ebből a szempontból a fertőzéscsökkenés az egyetlen "tartós" jutalom?
3. lehet, hogy effélét már sokan kérdeztek, de ha a védekezés és iq szakim aránylag kiegyenlített, melyiket érdemes jobban erősíteni (specializációs kedvezményeket szem előtt tartva itt az idő)? illetve mivel a xenó kellős közepén, + én meg még a döntetlenes küldi előtt állok, érdemes-e most belefogni valamelyik felturbózásába? most mindkét tulajdonságom aránylag kiegyenlített, de nem túl magas, viszont épp kapóra jön maga az event adta "gyorsított vadászat"+a lejárt egy hónapos spec. kivárási idő.
4. a kaland szakikat nagyjából mennyire érdemes fejleszteni (tudom, hogy kristályokkal lehet segíteni rajtuk, de mégis)?
5. a lady alvariel-féle medálok eddig kb havonta lettek elosztva, most, hogy két bajnoki is lesz, ez hogy alakul? csak az egyik számít, tehát marad a havi elosztás?
azt hiszem, nem maradt ki semmi

a segítségeteket előre is köszönöm!
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!