Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22647. hozzászólás - 2025.05.10. 20:58:36
Üdv!
Elhasználtam 30 db relikviaforgácsot epikus kincsesládára, de sajnos azt nem kaptam meg. Nem zavarna a dolog de már másodjára törtét ez, így már 60 db forgács bánta... ez hiba?
És azóta úgy látom hogy a 15 legyőzött entitás után sem jön a szokásos gyűrű/nyaklánc jutalom lehetőség
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22650. hozzászólás - 2025.06.09. 12:09:33
A Hűség útja templomában van két feladat, am nem akar számolódni. A csapdaészlelés és a mászás szakértelmet hiába növelem, még mindig 0 a számláló mindkét esetben. Illetve a Végzet templomában található 5 ősköves gyógyital felhasználás is problémás mert az őskőért vásárolt Gemini italt az egyik kaland elhasználta, pedig volt más is nálam. Ezt még nem is zavarna, ha beleszámolná a feladatba.
Kalandoknál elhasznált ősköves ital nem számolódik VT-hez, csak ha megiszod. Én beállítottam hogy csak lélekenergiába kerülő gyógyitalt iszik meg, így nincs ilyen gond.
V6 - Thilysius
Csatlakozz a Végzetúr Discord szerverhez: https://discord.gg/bpqYAUwGJ7
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22655. hozzászólás - 2025.06.11. 19:04:45
Találkozott valaki már azzal a jelenséggel, hogy rákattint a vadászat megkezdése gombra és nem történik semmi? Próbáltam tableten, pcn és telefonon is. Semmire nem reagál, ghalla isteneinél az irásjel megfejtése se megy, a szerencsekerék is csak pörög mint a buszkerék de sose áll meg. Most indítottam a karaktert V3-on. Kvízkérdésnél rákattintok valami válaszra és ugyan azt a kérdést dobja fel mindig. Gondoltam sok év után ránézek merre tart a játék.
szerk.: hirtelen az ügyfélszolgálatot se találom hol lehetne nekik írni
A hozzászólást Mordus módosította 2025.06.11. 19:07:02-kor
Karakterlapodon a jobb felső sarokban, sárga panel: benne a "Segítség" felirattal. Katt rá, majd a következő ablakban már látni fogod középen a "Levél írása az ügyfélszolgálatnak" panelt.
V1 - Larz Con De Mort
Lehet, hogy valaki kedvel téged..., ám én nem az vagyok.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22659. hozzászólás - 2025.07.06. 21:56:20
Egy dolgot áruljon el nekem valaki! Ez az aukciós tétel miért ér ennyi dukátot (V1) :
Aranytojó tyúk
Jelenlegi licit: 5500 aranydukát (******)
Minimum licit: 5610 aranydukát
Lehet, hogy van benne valami trükk?
Ez napi +1 dukát bevétellel az 5500 dukát vételi ár 10 év alatt sem térül meg
V1 - Lord of destiny
V6 - LoD
V4 jelen:
V4 múlt: Vérszívó, Becstelen Banyapók, Hikari, Overlord, Superman