Tudnál esetleg küldeni egy screenshoot? Egy képet, ahol a csatlósod mytokronit szintjei vannak, egyet pedig ahol a tulajdonságok (csatlós "karakterlap" 2. és 3. lap)
Uhhh. 21?? Te jó ég! Ezt néztem be.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
LanMaffiától külön elnézést kérek,mert az egyik kérdésére butaságot írtam.Félreértettem.
Köszönöm!
Üdv. Hold.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 19773. hozzászólás - 2017.03.07. 09:26:31
Csak nekem vicces az hogy két 118-as szintű karakrer varázslat körben 1 et sebeznek egymásra ugyan azzal a varázslattal?
V2: Mortal5 (kómában)
V6: Mortal (kísérleti jelleggel üzemel)
Van hogy fáj az igazság, így megértem ha lepontozol miatta.
Ne próbálj meg meggyőzni, csak azt hiszem el, amit én magam hazudok.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 19779. hozzászólás - 2017.03.11. 12:26:56
Sziasztok!
Csatlósokkal kapcsolatos kérdésem lenne..
Jelenleg csak 1 csatlósom van, reményeim szerint hamarosan meglesz a második, aztán már küldhetem őket asztrális utazásra
A kérdés, hogy ha egy csatlóst először küldök utazásra,mindenképp a "tudás" képességét kell fejlesztenem? vagy küldhetem első körben a "kincs" képesség megszerzésére is? hogy működik ez? Minden utazás további 10 őskőbe kerül?
Pl:
tudás 1. szint (10 őskő)
kincs1. szint (10 őskő)
tudás 2. szint (10 őskő)
kincs 2...... tehát összesen 40 őskő és a kincs képesség csak a 2. szinten áll.(?)
Először mindenképpen a tudást fogja megszerezni, mivel anélkül használhatatlan az összes többi.
Viszont a többi sajnos véletlenszerűen követi egymást(nekem volt olyan csatlósom, aminek a legutolsó képessége lett a kincs)