Üdvözlet!
Kérdésem a következő lenne: portya esetén az "alacsony az életpontja, nem támadhatod" (kb., de az életpontokkal kapcsolatosan) üzenetet akkor kapok, ha jól értelmeztem a leírásban, ha az ellenfél életereje annak 15%-a alatt van?
A szituáció a következő: 15. szintű ellenfél, 146-os tulajdonságösszeg. Támadnék, megkapom a fent említett üzenetet. Rendben várok 2-3 percet (!), ráengedem újra. Mostmár lemegy a csata, összesen 252-t sebzek rajta, és nincs meg a kivégzés, holott 2 perccel előtte még túl kevés volt az életpontja ahhoz, hogy támadjam... Gondolom azért 15. szinten nem annyira nagy a karakter ÉP-je, hogy annak a 15%-a körüli értéknél nem sokkal magasabban, 252 sebzés után magasabb legyen 75-nél... De lehet, hogy tévedek, végülis a 146-os TÖ-be belefér, hogy mindent ÉP -re rakott... Csak az a furi, hogy ugyanez az eset fél órával előtte egy másik 15. szintű karakterrel szemben ugyanígy lejátszódott, csak ott 142 volt a sebzés, azért részleteztem a másikat, egyébként a forgatókönyv ugyanaz volt.
Persze lehet, hogy csak nekem szokatlan ez, nem tudom, eddig inkább vadásztam, mint portyáztam, de most küldetésem van