Hali, nem vagyok nagymester, szóval nem biztos hogy jó amit mondok, én is kíváncsi vagyok az okosabbak hozzászólásaira, de megosztom a gondolataim szívesen.
Idézet: t1000 - 2022.01.30. 15:01:17 1. hogy érdemes állatokat fejleszteni? 129-es vagyok, egyenlőre simán csak harcoló állataim vannak amik nagyjából magasak, viszont amikor csatlósnak kezdtem fejleszteni nem nagyon volt más gyors lehetőségem mint beletolni kiképzést, és azzal felemelni őket + néha gyakorlással. Ennél esetleg van jobb módszer?
Én nem tudok jobbat. Ami még segíthet:
- +TP-t adó familiáris
- olyan epikus gyűrű és nyaklánc amik a csatában adnak az állatnak pluszt TP-t
- intelligens kedvenc turbózása ha még a fertőzéses +5-öt nem tetted rá
- kalandok pörgetése amiben van sok csata
- tapasztalatkő relikvia (+20%-ot ad, nem tudom már hogy szereztem, szerintem aukciós ház)
- intelligens kedvenc esszencia
- 11. megaesszencia (+5-öt ad az intelligens kedvenc maximumára)
ide hirtelen ennyi jut eszembe.
Idézet: t1000 - 2022.01.30. 15:01:17 Illetve a másik része, csonterősítéssel az állatok alapszintjét fenttartom de mind az 5 állatom szét van szórva 180 és 90 között majdnem teljesen egyenletesen. Van valami egyszerűbb módszer mint egyesével csatábavinni őket és 1 állattal harcolni amíg el nem éri a többi szintjét? Az elérhető legmagasabb tp bónusz felszerelés van a kissebbeken, a nagyobbakon van inkább sebző tárgy.
Itt felmerül a kérdés, hogy mi miatt fontos neked hogy egy szinten legyenek? Ha 1 állattal harcolsz, akkor 100% TP-t kap ugyan, de ha 5-tel mész, akkor összesen 250% TP-t kapnak, szóval az össz. sebzésük és elnyelésük gyorsabban nő ha mindegyik harcol. Tárgyak közül is szerintem mindegyiken legyen a legtöbb TP-t adó amit csak meg tudsz venni. Egy idő után megfordul, és a több TP miatt gyorsabban fejlődnek, emiatt több plusz sebzést és elnyelést kapsz azzal hogy magasabb szintűek, mint azzal hogy van rajtuk + sebző tárgy.
Igazából amivel a legjobban tudod őket tápolni, az az hogy pörgeted a templomot 4-5 naponta vagy amilyen gyorsan csak tudod, és veszed templomkristályból a kiképzést.
Remélem hasznos volt amit írtam, ha valakinek van még ötlete, ossza meg velünk, én is szeretném fejleszteni állatkáim
Mod: Találtam még:
- 100 ősköves relikvia: Bestiális jogar: Állataid a portyákért +1 morált és +1 TP-t kapnak, és a varázslatok fele sebzést okoznak nekik (ezek a hatások más relikviákkal összeadódnak). Min. szint: 40.
- meg van egy féléves relikvia aminek nem jut eszembe a pontos neve, valami féléves motivációs jogar vagy mi, az is ad még + TP-t.