Idézet: Maci - 2011.06.24. 12:48:04 Nézzük mi történt reggel nyolc óta v3-on az eventen:
Marietta követői egy fővel csökkentek, míg Agnaeshé eggyel nőttek.
Ez azt jelenti, hogy Marietta kapott néhány térképdarabot, Agnaeshé meg csökkent ugyanannyival.
Ehhez képest 25 térképdarabbal nőtt Marietta állománya reggel óta, míg Agnaeshé 54-el.
Én azért némi ellentmondást vélek felfedezni. Persze, ha olyan ment át, akinek egy térképdarabja volt eddig, valóban nem oszt nem szoroz, de még így is érdekes, hogy több mint dupla térképet gyűjtöttek Agnaesh-ék reggel óta, pedig kb. 15%-al vannak többen Mariettáék, mint Agnaeshék.
maci
Megtaláltam a játékost, aki átlépett, 22 térképdarabbal.
ez azt jelenti, hogy az egész v3 marietta csapat délelőtt 8 és 12 között 3 darab térképdarabot talált, míg Agnaeshék 76-at.
Mivel én vadásztam mariettának és találtam is térképdarabot, szám szerint kettőt vagy hármat, rajtam kívül senki nem dolgozott neki délelőtt az egész szerveren.
ÉRtem én , hogy van ilyen, csak nehezen hiszem.
szerk.: persze lehet hogy Agnaeshektől átmentek jópáran máshova, ezért nőtt meg a térképszám náluk, közben meg érkeztek hozzájuk néhányan, így az az egy létszámbeli változás valójában nem egy, hanem több..