Idézet: Tyberius06 - 2009.12.14. 18:05:00
Szóval fentebbi jelenségből látszik, hogy valami gebasz van. Azt kéne, hogy az állatot valamilyen szinten befolyásolja a karakter ereje, de a karakter találata ne, mert az hülyeség ha eltalálom és kicsit sebzek, akkor az állataim is keveset sebeznek, míg ha nem találom el, akkor meg vígan szétkapják az ellent....
most komolyan 1 (2, 5, 10?) példából próbálsz a komolyabban megvizsgált szitu ellen kikelni? nem is értem. én nem értem, eddig nem is tudtam, hogy ez a rendszer és való igaz, hogy előfordul, hogy erre húz, de az is, hogy arra.
példa kell? tessék.
"Lord of destiny vicsorogva sújt rád a dezintegráló tőrrel. Melléütött! Meztelen Predator és Freddie Kruger is rád vetik magukat. 2 támadással 6 sebzés!"
hú!
"Lord of destiny egy gyors támadást intéz feléd. Eltalált, sérültél 24 pontnyit. Az állataid 1 életpontot sebződtek. Meztelen Predator és Freddie Kruger is rádtámadnak. 2 támadással 17 sebzés!"
jé, többet sebzett.
"Lord of destiny vicsorogva sújt rád a dezintegráló tőrrel. Könnyedén félrehajolsz. Meztelen Predator és Freddie Kruger is támadnak. 2 támadással 122 életpontot sebeztek."
még többet!
ebben a csatában pedig, amikor találtam (2-szer), többet sebeztem, mint az álltaok, mint amikor nem találtam (3-szor)
ez is csak 1 példa, amiből baromira nem lehet következtetni semmire.