Akkor se tudja ledarálni egyszerre, mert csak 1 plusz entitást tárol, a többit csak 3 nap (V4-en 1 nap) múlva adja, így V4-en is minimum 3 nap. Hacsak nem módosították a V4-en a szabályt.
ah...csak random a javabul ....tokmindeggy...csak furcsa volt kisse ....ketszer egymas utan....raadasul ugyanannal a karakternel jott elo nekem is mint Cubanonak ...
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 4409. hozzászólás - 2010.06.03. 09:30:10
Szövetségváltással kapcsolatban lenne egy kérdésem:
40M építéssel átmentem egy másik szövetségbe ahol a szövetségi építésem mindössze 380K lett. Ez így normális. (első átlépés).
Ha kérdésed van a Végzetúrral kapcsolatban: vegzetur.wikidot.com
Azért mert nem tudod egy kérdésre a választ attól még lehet jó.
"Alacsonyabb szinten meg nem tilos szintet lepni, csak nem optimális"
by Birka
A szövetségi építésedbe csak a régi szövetséged lélekkútjának bizonyos %-át viszed magaddal (talán 80%?). Ha az építésed ezt meghaladja, akkor nem kell lélekkutat töltened. Természetesen ez nem befolyásolja a karakterlapodon lévő értéket.
Szövetségváltással kapcsolatban lenne egy kérdésem:
40M építéssel átmentem egy másik szövetségbe ahol a szövetségi építésem mindössze 380K lett. Ez így normális. (első átlépés).
A kutmerettel nyitsz az uj szoviben. Maximum. ha kevesebb, akkor nem tudom hogy alakul.
A szövetség kútja belépéskor 230k volt (kb). De így már nagyjából értem a dolgot.
Ha kérdésed van a Végzetúrral kapcsolatban: vegzetur.wikidot.com
Azért mert nem tudod egy kérdésre a választ attól még lehet jó.
"Alacsonyabb szinten meg nem tilos szintet lepni, csak nem optimális"
by Birka
"Katakombák
A katakombákban elrejtőzhetsz, így senki sem támadhat, de amíg a katakombákban rejtőzöl, te sem csinálhatsz semmit. A katakombákban való rejtőzés időtartama legalább 1 nap, és ha előjössz, utána 2 hétig nem bújhatsz el ismét."
24 oraig bent KELL maradnod, majd csak masnap tudsz elojonni. Ha nem igy lenne mindenki mindig ott bujkalna amikor epp nincs a gep elott.
Elképzelhető, hogy a V4-en vagy a katakombában, miután regisztráltál. Ebben az esetben 10k LE alá kell vinned az LE-d mennyiségét, akkor tudsz kijönni.