Nálunk volt aki belépett a szövibe és maxon voltak a térkapu pontjai amint betöltötte a kutat, de lehet az csak bug volt, meg nem is ugyanaz a kategória, de ennyi infóm volt erről.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 13050. hozzászólás - 2012.11.07. 08:57:49
Kösz mindenkinek
Én is tartottam a nullázódástól, ezért leverem a pontokat, csak megkérdeztem hátha valaki másképp tudja nem csak sejti és akkor félbehagyhatom a kényszermelót.
Az, hogy a kútfeltöltés után maxon van a TKP pont abból fakadhat, hogy a feltöltés elhúzódott és a rendszer a jelentkezéstől generálta neki a pontokat, de csak a feltöltés befejezésétől élhetett a szövi bónuszaival. Nálam ez nem áll fenn, mert az építésem 80%-a meghaladja a cél kutat.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 13053. hozzászólás - 2012.11.09. 08:29:20
Nocsak, nocsak. Tud erről valaki valamit?
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=18957 "A játékosok kívánsága alapján ismét találhattok kódokat a paklikban, nagyjából minden ötödikben," "A kódok felhasználhatók a Végzetúr játékban is, ahol új relikviákat lehet kapni értük."
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=18957 "A játékosok kívánsága alapján ismét találhattok kódokat a paklikban, nagyjából minden ötödikben," "A kódok felhasználhatók a Végzetúr játékban is, ahol új relikviákat lehet kapni értük."
Ez valami félreértés vagy nemsokára tényleg elsznek új relikviák az új kódokhoz?
ma, 11:14
István
Szia.
Nincs félreértés. Az Istenek Viadalában lesznek új kódok, amiket új relikviákra lehet majd beváltani. Mire megjelenik, addigra meglesznek az új tárgyak is.
Vagy a Wyhetrqaxx képzőgyűrűjét (TÖ 12%-kal, SZÖ 8%-kal olcsóbb) meg az Aranytallért és Zeon gyűrűt (ism küldikre bónusz LE 20 ill. 10%), hogy az epikcucc nerfet kompenzálják annak aki fizet
A hozzászólást Quellon módosította 2012.11.09. 12:37:29-kor
A szavazás állása alapján nem kellene nerfelni.
De mondjuk a gyűrű nem lenne rossz, csak úgy szimplán, szívjóságból bekerülne a választható relikviák közé.
A hozzászólást Paco módosította 2012.11.09. 12:47:06-kor
V1 - Larz Con De Mort
Lehet, hogy valaki kedvel téged..., ám én nem az vagyok.