Még nem, időbe telik hogy megérkezzen, elvileg a feladó vevényen van egy várható érkezési idő, én egyszer vettem úgy és időben beért, talán hétfő délelőtt megkapod, esetleg az üsznre írj a befizetéssel kapcsolatos problémák részre, add meg az adataidat és utánna néznek.
V2: Mortal5 (kómában)
V6: Mortal (kísérleti jelleggel üzemel)
Van hogy fáj az igazság, így megértem ha lepontozol miatta.
Ne próbálj meg meggyőzni, csak azt hiszem el, amit én magam hazudok.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 18884. hozzászólás - 2016.02.20. 20:14:51
Valaki pls megmondja, hogy milyen modon es mertekben lehet a specializalt tulajdonsag fejlesztesi koltsegenek csokkenteset 80% fole vinni? Koszi elore is.
Valaki pls megmondja, hogy milyen modon es mertekben lehet a specializalt tulajdonsag fejlesztesi koltsegenek csokkenteset 80% fole vinni? Koszi elore is.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 18886. hozzászólás - 2016.02.20. 21:53:47
Ma egy kihívásban a 3 szakértelem között amit kiadott a rendszer ez volt az egyik: Visszacsatolás immunitás. Én még sosem hallotam erröl hogyan lehet ijet szerezni a wikin sem találtam meg. Tudja valaki mi ez?
Viszonylag új szaki/k, nem néztem utána most a wikin, hogy mi van róla vagy mi nincs, a fejlesztésükhöz előbb egy AFK-t (fájdalomküszöb) kell fejleszteni.
Hát az igaz, de aki megteheti, az gyorsít, aki nem, az kivár sajnos
Ez elég spec. eset, és nem biztos, hogy egyezik a véleményem Miklóséval, arról, hogy hogyan is kellene működnie.
Inkább várok, és majd tőlük érdeklődöm.
"A kiégett őskövek az idők során elveszítették potenciáljukat. Ha aktív őskővel érintkeznek, feltöltődhetnek, és vásárolhatsz értük ritka relikviákat! Ahányszor igazi őskövet szerzel (kivéve ajánlásból vagy kérdőív illetve kvíz kitöltésből), ugyanannyi kiégett őskövedből is igazi őskő lesz." http://vegzetur.wikidot.com/osko
Ez alapján csak egyféleképpen lehet számolni, mindenképp a befizetett kő dupláját kapod meg (ha van elég kiégetted), amiből ugye levonódik a mínusz őskő. (Tehát pl. -30 kővel 100 kő befizetése esetén 170 kövednek kell lennie.)
Arról nem is beszélve, hogy nem a játékos hibája, hogy mínuszba került a köve, tehát ennek minden emberi számítás szerint a fenti módon kell működnie.
Megkockáztatom, ez lesz Miklósék véleménye is.