Nekem ezek a tapasztalataim:
Idézet: Ywgarrd - 2012.12.28. 18:04:25 A hagyományos (nem Ef-es) rablásokról biztosan tudom, hogy alapjáraton 15 %-ot lehet szakítani az ellenfélnél lévő LE-ből (gyémántnak 18-at). Ezt lehet tárgybónuszokkal (gyűrű, lánc, állattcucc, stb..) duplázni 30 %-ig, gyémántnak 36 %-ig. A kivégzés is tárgybónusznak számít, és a wikivel ellentétben nem a 45 %-a lehet ez a bónusz az alap 15 (vagy 18) %-nak. Ez az infó téves, régen lehetett a kivégzéssel az ellenfélnél lévő LE akár 45 %-át is elhozni, de ezt már több évvel ezelőtt maximálizálták 30 (ill 36) %-ban. Valószínűleg ez kavarhatott be a rovat szerkesztése közben. Csak kivégzéssel is elérhető a 30/36 %-os rablás limit.
Ha a kivégzés bónusz maxos, akkor gyakorlatilag nincs értelme olyan tárgyat viselni, ami a portya LE-re ad + %-ot (Csak a standard rablásra értendő, az ef teljesen más tészta). Kivégzésnél a két karakter kivégzése közti különbség számít. Ez lehet, hogy tapasztalati szintenként változik. Az biztos, hogy 15. tapasztalati szinten 5 szintenként emelkedik 1 %-ot a dolog. (Gyémánt karaktereknek erre az 1 %-ra is van 1,15-*-ös vagy 1,2-es szorzójuk vélhetően).
Az átokpiramis tapasztalataim és eredményeim szerint, nem erre a LE-ra vannak hatással, hanem az ellenfélnél lévő LE mennyiségét veszi 20 %-kal magasabbnak (pl. 1000-ből "csinál" 1200-at), és ezután számolja tovább a hagyományos módon a rablást.
Ez csak a hagyományos rablásra érvényes, az ef-hez nincs semmi köze. A infók nem hivatalosak, az általam indított portyák és az ebből keletkezett levelezések adatai alapján vontam le ezeket a következtetéseket. A képletek minden rablásomra tökéletesen működtek.