Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 11108. hozzászólás - 2012.04.11. 16:57:02
Sziasztok!
Az a küldetés, hogy szerezzek egyetlen portyából 20 TP-t.
Hiába támadok 4 szinttel magasabb karikat 17 TP -nél többet nem kapok.
Mi a gond? Túl alacsony szimtű vagyok?
Igen túl alacsony szintű lehetsz vagy nem 100%-os karit ütöttél. Esetleg próbálj meg néhány szintet húzni a szinguláris alapismereteken az megnöveli a portyáért kapott TP-t. Csak ne felejtsd el később lefelejteni.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 11112. hozzászólás - 2012.04.11. 18:47:39
Érdemes felhúzni 10-re, megcsinálni a sok TP-s nyert portyákat, majd a felejtős küldetés keretében ezt elfelejteni.
Ha nem egymás után csinálod őket, akkor viszont elég sok TP-t be lehet nyalni vele!
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 11113. hozzászólás - 2012.04.11. 21:45:02
Sziasztok!
A specializációmat kb. 1 hete megváltoztattam, most ezt írja:
Specializációt ingyen legközelebb 25 nap múlva válthatsz.
HA most megveszem azt a relikviát ami 25napra csökkenti a specializációváltás idejét, akkor most ezt lecsökkenti annyival hogy a váltás óta számolja a 25 napot?
Előre is köszi, Dave
Az valamilyen módon időcsökkentő fejlesztések (szakértelmek vagy az említett relikvia) mindig a következő alkalommal lesznek aktívak, azaz az aktuálisat már nem módosítják. Legalábbis a szakértelmeknél vagy például tárgyak felvételénél ez így van, mert a célidőpontot menti el és ahhoz számol vissza, azt már nem módosítja utólag.
Nézd meg a környékeden kiknek van nagyon sok bukott LE-je, és azokat próbálgasd, lehetőleg nagyon késő este, vagy hajnalban, amikor nincsenek leverve. Ez hétvégén (szombat este vagy vasárnap hajnalban) még hatékonyabb, főleg az ilyen játékosok közül sok a hétvégi. Ha ez nem megy, akkor kérj meg egy pókot a környékeden, hogy adjon tippet, cserébe felajánlasz neki pár ezer LE-t (te tudod mennyit ér neked hogy ne ragadjon be a küldi), de szerintem megteszi anélkül is. Végső lehetőségként pedig beszéld meg valakivel hogy engedjen rabolni magától, és csata után pedig levetkőzöl és visszaveszi.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 11117. hozzászólás - 2012.04.12. 09:07:23
V1 25. szint körül megbeszélés nélküli siker az 1500 LE-s küldiben felér egy lottó 5-ös esélyeivel.
Akiknek több százezres negatív LE-diffje van azok már több éve inaktívak és/vagy 1-2000 vereség alatt apránként lett akkora a mínuszuk ami azt jelenti, hogy nem egyszerre akasztottak tőlük nagyot.
Syabo nem tudom milyen néven játszol, de én ugyanezen és 30-as vagyok, írj levelet és segíthetjük egymást amikor épp tudjuk. Nem tudom biztosan, de úgy emlékszem mintha +/-4 szintet tudnál te is meg én is ütni, akkor ha feljebb lépsz 1 szinttel megpróbálhatjuk - ha rosszul emlékszem az üthetőségi határokra javítsatok ki!
1. Vedd fel a küldetést (válaszd ki a küldetések menüpontban, nyomj rá és legyen az "aktív küldetés" alatt)
2. Legenda, keresd meg Drakin nevét, kattints rá a linkre (ami a név maga) és kész.