Idézet: Yaksee - 2012.04.24. 22:10:52 Idézet: Syabo - 2012.04.24. 21:58:44 Naaaaaaa mégegyszer, mert erre senkinek nem volt ötlete:
Mióta elindult a Landargór, azóta a kérdésbesorolásért nem kapok LE-t! Lehetséges ez? A besorolt kérdések száma nő, azonban az ajánlás alatt nem kapok semmit..... igaz oda ki sem írja a helyes besorolást, csak a statisztikáimnál látom, hogy növekszik a szám....
Ez valami spec. Landragór szabály??
Roppant egyszerű lehet a magyarázat: mivel Landragór alatt CSP-ből lehet a sárkányokat ütni, ezért aki eventezik, az nem vadászik, nem fogy a helyes kvízválaszok száma, ergó nem is kell újakat válaszolnia, nem fog besorolni sem. Vagyis sokkal lassabban fog "besorolódni" a kérdés.
Elolvastam mégegyszer, megpróbáltam értelmezni, de NEM MEGY! Akkor én is leírom mégegyszer: FOGYNAK A KVÍZKÉRDÉSEIM! Az előre megválaszoltak, mert VADÁSZOK, normál vadászatot, tehát nem a 2 csp egy pilont, hanem elmész vadászni 4 percig stb.... Nem tudom másképp leírni... Mivel NORMÁL , hagyományos vadászatot is csinálok, fogynak az előre megválaszolt kvízkérdéseim, ergo, újakat válaszolok meg, és mikor azokat besorolom, a besorolást SZÁMOLJA, ezt látom a statisztikáknál, mert annak a száma nő, de LE.-t nem kapok érte....
Ne hidd, hogy jobb lesz, csak más lesz....