Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 5144. hozzászólás - 2010.07.28. 11:29:12
Az állatok szintje (az alapszintje) mit befolyásol, mibe számít bele? Azt észrevettem minél magasabb szintű vagyok annál magasabb alapszintű állatokat fogok el.
NEM ÉRDEKEL MENNYIRE PONTOZOL
alldj.org
Armin van Buuren: A State of Trance
Above and Beyond: Trance around the world
Ferry Corsten: holdin' on
Oceanlab, Claudia Cazuci, Fei-Fei, Sophie Sugar, Katy Rutkowski, Suzy Solar.
[Az ilyen küldetés az idomítás befejezését figyeli csak. Érdemes akár jó előre nevelgetni őket, felvételkor csak az utolsó nevelési adagot rájuk dobni.]
Pedig más magyarázat nincs.
Ha teljesen biztos vagy benne [bár így, hogy dobtad is el, érdemes átgondolni, mikor, mert előfordulhat, hogy akár félreklikkeltél, ilyesmik], írd be a Hibajelentés aktuális fórumába.
Ennyi.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 5154. hozzászólás - 2010.07.28. 12:40:02
Helló.Hogy lehet az,hogy a gyorsítás menünél már kétszer költöttem arra,hogy több cselekvéspontom legyen mivel nem vagyok sűrűn gépnél és mégis a maximum még mindig 250?Talán játékhiba?Előre is köszönöm!
termeszetesen csak ha at lett veve. hisz o csak akkor szerzi meg.
egyebkent eszembe jutott, h nem mindenbol. az ajanlasabol nem kapsz semmit.
Szuper köszönöm!
(Én vagyok a kamrában, most már nagyjából állandóan, és szeretném levakarni a kedves rajongómat. Hátha elfelejt, ha nem kap értem semmit. )
sajnos nem fog sikerulni, mert a tamadodnal nem irja ki szemely szerint, h kitol mennyit kapott a kamrabol, hanem egyszerre az osszeset. azaz ha elvitt 15 embert es te 0at termelsz csak azt veszi eszre, h kicsivel kevesebbet kapott de nem tudja kitol. szoval valoszinuleg ujra el fog vinni
sztem jatsz ugy, mintha nem vitt volna el, az a legegyszerubb
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 5157. hozzászólás - 2010.07.28. 13:38:40
Erre nem is gondoltam. Nekünk még nincs kínzókamránk. Ez az egy fickó valamiért nagyon szeret engem. Egy ideje minden nap visz. Mások nem szoktak, mert a szintemen elég erős karakter vagyok, de ő sokkal erősebb nálam. Egyszer így is megszabadultam, de szinte azonnal visszapakolt. Szerintem szobadísznek tart engem (tény, hogy jól mutatok )