sziasztok!
három dologgal kapcsolatban is szeretnék tanácsot kérni.
az egyik kérdésemet lehet rossz helyre írom, inkább fejlesztéssel kapcsolatos: lehetne-e/miért nem lehet a gyorskereső használatakor az utolsó x hozzászóláson kívül a többit/többet is megnézni? ha a mennyiséggel van gond, akkor nem lehetne esetleg ugyanígy konkrétan véglegesíteni a listát, csak nagyobb mennyiségre bővíteni a kiadott találatokat?
így most lehet olyat kérdezek, amit már többször is kérdeztek, de most nem találtam rá választ:
a kritikus ütés/csata darabszámát a saját képességeimen kívül befolyásolja valami? például, hogy óránként egyszer, kétszer, négyszer stb megyek? reggel gyakorlatilag csatánként feleződtek az ütéseim, és nem vagyok biztos benne, hogy ez az áldozataim erejétől, az ő szakijuktól függött volna, de a végére már nem találtam el őket.
harmadszor pedig mintha valahol olvastam volna a random és az időpontok viszonyáról (lehet, hogy csak álmodtam

), mármint hogy pölö reggel nyolckor jobban számít az erő, este meg a védekezés, vagy hasonlók... szóval lehet erről tudni valamit? és ha már random, a mikulásnap következménye tényleg lehetett általunk is várva várt döntetleneső (három döntetlen jött végül össze kedden), vagy az tényleg puszta véletlen volt?
üdv: lavender
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!