Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
9761. hozzászólás - 2011.12.08. 08:14:05
9761. hozzászólás - 2011.12.08. 08:14:05
A legutóbi Langrador mikor ért véget? Ha meg tudná v.ki mondani megköszönném.
Hlegba V1 - Domini Mortis
Pontszám: 5.04

), mármint hogy pölö reggel nyolckor jobban számít az erő, este meg a védekezés, vagy hasonlók... szóval lehet erről tudni valamit? és ha már random, a mikulásnap következménye tényleg lehetett általunk is várva várt döntetleneső (három döntetlen jött végül össze kedden), vagy az tényleg puszta véletlen volt? 
A télapó természetesen létezik, ő is egyike az 1 munkanapos, 364 szabadnapos dolgozó népnek. 
!
!

Most vettem észre, hogy alapos tanulás is törlődött cirka 6000 tp. Olyat kérek amit ritkán, valaki aki rendszeresen használja térkifordítót az keressen meg privátban és segítsen, hogy lehet optimálisan használni eh sként ezt a fajta stílust. Mist egyenlőre azt látom, hogy rohadt sokat buktam vele. 6000tp= 650 csata * 1400 Le 910k Le ami csak a föle. NEm hiszem, hogy ezt térkapun +vadászattal betudom hozni de lehet, hogy tévedek, ezért kérnék segítséget amit előre is köszönök!
Abban voltam nem tudom miért, hogy a portyára is ugyanolyan hatással van a Vf. A 2 Ehs af szakit azt tudtam, hogy nullázódni fog, de az alapos tanulást még csak nem is gondoltam volna, hogy mi köze van az EH-hoz. (Figyelmetlenség). No egy kérdés privátban.