Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22403. hozzászólás - 2024.02.28. 20:22:14
A szövetségből kilépés miért nem megy?
Jobb felül Kilépés gomb megvan, rányomok.
Jön a megerősítő képernyő, "Ha kilépsz a szövetségből, többé nem tudod használni az épületeket." stb.
Itt is rányomok, hogy Kilépés a szövetségből.
Felugró ki ablak, Valóban...? Valóban.
Erre ez a link: "https://www.vegzetur.hu/index.php?m=szovetseg&sub=kilepes&tev=kilepes_exec" csak egy fehér oldalt ad, ahol a szövetségi menü van nagyon nyers html formában.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22410. hozzászólás - 2024.03.11. 13:32:28
Sziasztok, vörös mytokronit csak sima portyánál esik és SZB-ben nem? Van detektorom, és a szakim szintje alapján már kellett volna esnie néhánynak de semmi.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22413. hozzászólás - 2024.03.17. 21:46:44
Bocsi hogy ide de a szövetségek között nem találtam ennyire általános topicot:
V5-ön ismer valaki olyan szövetséget 100M kút alatt ahol van annyi aktív tag hogy lehessen visszahívott epikust kérni? Ideális esetben smaragd, de olyat nem találtam eddig szóval igazából mindegy, max hordát váltok.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22415. hozzászólás - 2024.03.21. 15:57:49
Szintlépés után kaptam ezt a +5 szakinövelő bónuszt. A sajtolást növeltem vele 61-ről 66-ra. Viszont hiába indítottam a játékot újra, a sajtolás oldalon ugyanannyi becsült LE-t ír mint eddíg a rendszer. Hibás a kiírás vagy bugos a sajtolásom?
Tudatturbó max fölé viszi 5-tel, szóval lehet mégis Gamer01 válaszában lesz a megoldás, és növelés előtt a huzalozott reflexek automatikusan turbózta 66-ra. Ha nincs meg ez a kényelmi funkciód, akkor lehet tovább agyalni.