Én amikor ezt a fejlesztést kiírták, azt hittem, hogy általában számolják majd az aktivitást, nem pedig, hogy valamelyik feladatban rész vesz-e valaki egyáltalán... így azért sántít a dolog picit, mert pl V5-ön az inspirációs hatás miatt a kis karakterek száguldanak a szintlépéssel, de a nagyok inspiráció nélkül top lassítással viszont nem és miután minden aktív tag után egy szintlépéssel számol a küldetés a kiíráskor, képtelenség mindig összehozni az egy szintlépést tagonként, még ha oly nagyon meg is van tervezve minden, de ez még csak hagyján, de mi van az építs 10 szintet tetszőleges épületen küldetéssel? Mi azt rendre a tudás fájának egy szintnövelésével oldjuk meg (az kiváltja az egész küldetést) és ugye gyakran a küldetés felvételekor már csak néhány energiatégla hiányzik, amihez nem kell a komplett szövetség építése... nos tegyük fel a küldetést adott nap utolsó tíz percében vesszük fel és már az egész szövi beletolta a napi adagját a tudás fájába, nem kell már hozzá építeni, mert mindenképpen összejön éjfélkor a küldetés, így a szövetség egyetlen tagja sem fog hozzájárulni a küldetéshez, pedig mindenki építette!?

Szóval az nem lehetséges, hogy pl én magas szintű karakterkén nem tudok szintet lépni a szintlépős küldiben, de az epikusokba a sebzés 50%-át én adom, akkor ez kompenzálja a dolgot? És most nem azért sírok, mert tönkremegy a karim, ha 10%-kal kevesebb AF pontot és LE-t kapok a végén, hanem azért, mert rossz érzés, hogy hiába hajtok a többi küldetésben és a szövetség átlagánál jóval többet teljesítek, egyszerűen ott lesz az a kis fekete pont (mintha azért tolna le a főnököm, mert egy idős nénit - pl pont az ő anyukáját - átsegítettem az úton, és emiatt fél percet késtem a munkából) Én igenis át akarom segíteni azt a rozzant nénit és ezért dicséretet szeretnék bezsebelni, nem büntetést!