Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22705. hozzászólás - 2025.11.15. 21:25:29
Az őskövek oldalon (https://www.vegzetur.hu/index.php?m=oskovek) az alábbi mondat szerepel az őskövek előnyei között:
"3. A legelitebb szövetségek olyan különleges épületeket is létrehozhatnak, amelyek energiáját őskövek szolgáltatják."
Ez végül is miről szól? Miről maradtam le? Miféle szövetségi épület lehet ez?
V1 - Lord of destiny
V6 - LoD
V4 jelen:
V4 múlt: Vérszívó, Becstelen Banyapók, Hikari, Overlord, Superman
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22708. hozzászólás - 2025.11.17. 12:06:05
Ez hogyan lehetséges?:
a Rubin Hood szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +0 töltődés a szövetség Lélekkútjába. Ma, 12:01
Van háború csarnokánk 5ösön és írt is egy minimális lélekenergiát amit még plusszba szereztünk volna győzelem esetén, helyette nem kaptunk semmit(korábban ilyen még nem volt). Ez bug, vagy van valamilyen feltétel ami nem teljesült?
Régen volt egy olyan ökölszabály, hogy szinted x2, de az felett már a random isten szerint esnek a fukszok.
Szerintem a 10 csata / 7 tárgy az nagyon lehetetlen küldetés. Jobb a 7 tárgyas küldi, mint a 25x győzz TK csatában, de nem ennyivel
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 22720. hozzászólás - 2026.01.14. 08:49:49
Sziasztok!
A mai nap amikor beléptem már televolt a kamrám és a portyázás oldalon is így jelzi és a kamrát se írta hozza, lehet nem futott az éjfél le a kamrára, tudnátok javítani addig nem portyáznék. Köszönöm