Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
14701. hozzászólás - 2013.06.05. 12:09:43 (Válasz Viszok009 #14700 hozzászólására.)
14701. hozzászólás - 2013.06.05. 12:09:43 (Válasz Viszok009 #14700 hozzászólására.)
Tegnap még csak gyanús volt, hogy mintha kevesebb lenne, de azt gondoltam, hogy biztos rosszul emlékszem, nem voltak olyan tételek amik érdekeltek volna és ezért nem figyeltem. De ma a 4 már biztosan látszott, hogy nincs rendjén. Ma este is kimegy még 2 tétel meg holnapután is 2, remélem javítják addig (írtam ÜSZ-re), különben v1-en leáll az AH. Máshol rendben van?
Pontszám: 8.19

Nem azért írta Miklós, hogy a V5-ösök költsék el az LE-t, mert esetlek elveszítik, hanem mert bizonytalan, mikorra tudják átpakolni, így ha sikerül és valaki nincs gépnél, akkor lerabolhatják, ha nem figyel. Tényleg komolyan gondoltátok, hogy egy egyszerű szerverátpakolástól majd automatikusan bukjátok a nálatok lévő LE-t? Vagy magyarázzátok már el, tényleg mire gondoltatok. Ha nem félted az LE-t más portyázóktól, akkor nyilván ne költsd el, csak az ilyen leállások után szoktak jönnia sírások, hogy nem akkor indult be újra... nem így számoltam... ezért leraboltak... megint kib...tatok velem...