Szövetségen belüli kúttöltéssel vagy építéssel növelheted a szerencsédet, illetve az első építésednél jelenik meg maga a tulajdonság is a karakterlapodon.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 14205. hozzászólás - 2013.04.04. 12:13:43
Engem beenged minden világra, ahol regisztrálva vagyok.
Most teszteltem, a fórumon keresztül is és sima belépéssel is be tudok lépni a karaktereimhez.
Nem ütöttél el valamit a bejelentkezésnél? (jelszónál például, ha nincs mentve a gépeden)
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 14206. hozzászólás - 2013.04.04. 12:54:47
Sziasztok!
Elnézést, ha volt már, de a gyikba se találtam és a gyorskeresővel se sikerült.
Azt szeretném kérdezni, hogy a bajnoki viadalon számít-e a szövetségi épületek által adott bónusz, pl. gyakorlótér, védőfal, stb?
Max-1 darabot. Azért írom így, mert szinttől függően változik a feladatok száma, de mindegyikben van 1 db vadászós, amit nem lehet dekázni, a többit igen, mindegyik költsége 10 őskő.
Igen. Bocs, ha félreérthető volt
Megjegyzem sosem dekáztam még ki mindent a vadászaton kívül, V1-en semmit, de V4-en egy Feladatsorból dekáztam már kettőt és a hivatalos infó ÜSZ-ről is az volt, hogy a vadászóson kívül korlátlan.
Max-1 darabot. Azért írom így, mert szinttől függően változik a feladatok száma, de mindegyikben van 1 db vadászós, amit nem lehet dekázni, a többit igen, mindegyik költsége 10 őskő.
Miklós annyit írt, hogy a vadászóst nem lehet kiváltani. Az az egy, amit dekrétum nélkül kell megcsinálni. A többit ki lehet váltani. Hogy emellett a portya is mindig szerepel-e vagy sem, azt nem tudom.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 14216. hozzászólás - 2013.04.04. 15:04:07
Nekem mindig ~szint/2 portya volt.
A mostaniban 3 portyás feladatom van: 77 portya; 20 portyagyőzelem sorozatban; 3 magasabb szintű legyőzése/3 szubplazmás támadás.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 14218. hozzászólás - 2013.04.04. 16:03:19
Na ezen nagyon meglepődtem:
62. szintű tanulás próba: tanulás: 60 + 7 = SIKERES!
Hogy lehet egy tanulás próba 62. szintű? Nem a szinten lévő karakterek átlagát veszi? 60 fölött senkinek se lehetne. Egy előző próbában 36-os volt a tanulás próba.
V6 - Thilysius
Csatlakozz a Végzetúr Discord szerverhez: https://discord.gg/bpqYAUwGJ7
Próba nehézsége: szintátlag + RND(szint/3). Maxos szakértelmeknél nyilván nem lehet nagyobb, mint szakértelemmaximum + szint/3. Azért lehet magasabb, mert ha nem lehetne, akkor ilyenekkel lenne teletűzdelve minden kaland és fixen kristálypont nélkül lehetne teljesíteni.