Üdv
Azért a csalás szűréssel ne szaladj el annyira. Szépen és jól hangzik,ahogy itt leírtad,de valójában ez nem így van és ki is játszák a rendszert az ügyeskedők.
Én felrakok ide egy levelezést. Megvallom ideges voltam már a tagra és ezt a helyi vezetésen vezettem le,ahogy azt kell. (buktam miatta pár medált) ,de szánalmasnak éreztem azt,ahogyan szűrnek. Kétszer tiltattam a játékost és mindig visszaengedték. Most viszont végül kapott egy véglegest a levelem után + a társai is.
,ha bárki aki ezzel a módszerrel csal azt nem szúrják ki csak akkor van vizsgálat,ha jelentenek valakit abból nem lesz semmi,hogy a program majd kiszűri főleg,ha prémes. Irtó bénán kell valakinek csalnia,hogy így zárják. Csakis jelentés után mozdulnak. (ezt lehet cáfolni vagy az ellenkezőjét állítani,de akkor egy visszaengedett csalót miért nem kell szűrőre tenni és automatikusan tiltani,ahelyett,hogy újra jelentgetni kell?!?)
Én nem mondom azt,hogy most mindenkit vágjanak ki aki besegít egy társának és mondjuk eventezik helyette vagy belép szavazni,mert ez oké,de az,hogy irdatlan mennyiségű LE ket rabolnak le egymástól nyugiban na az már gáz.
---------------------------------
Kendőzetlen stílusban :s ,ha valakit zavar ne olvassa el.
Üdv
Fecsu123 vagyok V2 ről. Becsületes nevem nem tárom Önök elé. Viszont ilyen meló engem is érdekelne,ahol munka helyett a nemi szervem ritmikus huzogatásával is pénzt kereshetek. Erre Én is képes lennék majd lehet mellékelem az Önéletrajzomat legközelebb.
Megfogadtam,hogy nem veszem többet a fáradságot,hogy csalást jelentsek. Mivel az utóbbi két jelentésem után ˙{Barakuda (V2)} az a csoda esett meg,hogy a multizó játékost először 3 napra azután valamivel többre lakatolták. Persze azóta vígan köztünk jár.
Végülis ismét magammal tolok ki,hisz a tag újra elkezdte a kis játékát és mivel prémes gondolom lehetetlen kiszűrni,hogy megint csal.
Még jó,hogy Nekem Danny Blue szintű telepatikus képességem van és kiszúrom az ilyen kis tetveket.
,ha veszi valaki a fáradságot és végigolvassa akkor leírnám az általam észlelt csalást. (,ha nem olvassa el senki akkor mint a remény rabjaiban minden nap egy levél szintre kell süllyedjek,hogy végre foglalkozzanak is vele)
Nos V2-ről lenne szó. A csalás összetett és mint pók ezzel keresztbefarkalok magamnak, mert célpontokat vesztek így,de mivel sikeresen tönkrevágták a portyát már tök mindegy.
Kezdjük Haroma - 47. szintű végzetúrral. A kedves úr heti rendszerességgel veszít el nagy mennyiségű LE-t mindezt úgy,hogy közben rak egyet kettőt az SZŐ jére.
Pl elbukik ma 200 e LE-t igen ennyit simán. Ez az LE ugye nem mehet Barakudához mivel azonos hordában vannak,DE
Itt jön a képbe szuperpókunk,aki rögtön "megérzi" a potya LE-t (Christian Panthera telepata tanonc módjára): GergőHUN88 - 47. szintű végzetúr és szépen lerabolja pár ütésből. Természetesen Ő sem költ el belőle egy fikarcnyit sem.
Naná,hogy beleverek a kis Geribe Én is,mert érzem a lét. Csak nem mindig jön be,ami viszont érdekesebb:
Tegnap, 09:45 Fecsu123 GergőHUN88 Te nyerted a csatát.
A jutalmad 2677 lélekenergia és 25 TP
Összesen: 357 / 792
Zsákmányolt lélekenergia: 623.710
Elvesztett lélekenergia: 790.251
Ma, 10:05 Fecsu123 GergőHUN88 Te nyerted a csatát.
A jutalmad 13399 lélekenergia és 15 TP.
Összesen: 364 / 801
Zsákmányolt lélekenergia: 713.945
Elvesztett lélekenergia: 809.337
Szuperpókunk pár kaszáló mozdulat után beszed 130 e LE-t, de ahhoz már nyilván kellene némi ész is,hogy elköltse. Ja, hogy nem is akarta. Így már nyilván más a helyzet.
Ezután Gerikét rommá verik hárman négyen. Amiből hozzám is kerül,mert látom a statját és megcsípem. ,de ki állhat ezek mögött a dolgok mögött ?!?
Itt jön az Én telepatikus képességem elő.
,,Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát.... stb"
Bizonyítékom annyi van mint eddig is látom a toplistát látom kitől megy el LE látom kihez fut be akkor is oda fut be amikor senki máshoz nem. Túl sok a véletlen és mivel már többször megtette így megteszi újra.
Épp azért ilyen összetett ez a csalás,mert így nehezen lekövethető hisz,ha van közben egy pont ahol hígulhat az LE az már lekövethetetlen így biztonságban rabolgathat Barakuda tuti célpontokra.
Az előző csalása,ha jól rémlik lefizetés alapú volt. Fizetett egy tagnak akinél LE-t rabolt le. Hát az már nem semmi
Viszont ami az az,hogy mocskosul unom,hogy ilyen tag van aki szétvágja az Én játékomat,ami tiszta mint a frissen hullott hó. Most toljam telibe Én is?!? Én hülye még vettem követ magamnak karira
Kérem az említett emberkék tiltását, a levél pedig a válasszal együtt megy a fórumra.
Üdv: F.
---------------------------------
Szia.
Először is megjegyezném, hogy teljesen felesleges ilyen stilusban kezdeni egy levelet. Ezzel csak ellenséges légkört teremtesz.
De térjünk a lényegre.
Barakuda már 2x kapott pár napos letiltást multizás miatt.
December végén kaptunk egy levelet az egyik játékosunktól, aki szintén Barakuda multizására gyanakodott. Ezért Barakuda figyelés alá került. Hogy mi is megbizonyosodjunk arról, hogy egyértelműen multizásról van szó, ahhoz akár több hétig is figyeljük a karakterek cselekedeteit.
Most, hogy te is jelezted felénk a multigyanut, újra ránéztünk a karakterre.
A multizás beigazolódott, és véglegesen letiltottuk a leveledben emlitett 3 karaktert.
Remélem megnyugtató és kielégitő volt a válaszom.
Pontszám: 9.01