Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 11086. hozzászólás - 2012.04.10. 08:31:48
Sziasztok. Egy kérdés a kristályhordával kapcsolatban. Már olvastam róla korábban, hogy beütnek 15% alá, de most tapasztaltam meg a saját bőrömön először. 5 perce verettem le magamat, tehát 1% alatt voltam, amikor beütött egy. Ezek akkor bármikor jöhetnek? Mi a megoldás?
Igen, bármikor, de ha megfigyeled majd, minden órában ugyanakkor támadnak, így ki lehet őket védekezni. Vagy a portyabeállításoknál ki lehet kapcsolni az ellenük való harcot.
Amennyiben beállítód, hogy KH-s ne támadhasson, 2 napig nem módosíthatod, így ha egyébként nem zavar a támadásuk, érdeme egész 55-kor elkölteni az LE-t és úgy folytatni a vadászatot. Ekkor nem tudnak rabolni, ha védett az LE-d, kivéve ha háborúztok velük.
Mivel az esszencia növel max fölé is, elméletileg igen, de csak akkor ha először turbózol, és utána jön az esszencia, és csak addig míg turbót nem váltasz. De ez csak a logika, élőben nem volt szerencsém tesztelni idáig.
A hozzászólást Lanmandragoran módosította 2012.04.10. 19:25:05-kor
Mivel az esszencia növel max fölé is, elméletileg igen, de csak akkor ha először turbózol, és utána jön az esszencia, és csak addig míg turbót nem váltasz. De ez csak a logika, élőben nem volt szerencsém tesztelni idáig.
Akkor is max fölé kerül a szakértelem, ha utólag turbózol.
A gyakorló állatokat is lehessen gyógyítani, a gyógyuló állatok is mehessenek gyakorolni. Pihenés közben lehessen vadászni.
Baloldali menüsor ---> legenda ----> 7. lapon (8 szintre lépve) a szövegben elrejtve Drakin névre kattintva teljesíthető a küldetés
végzetúr wiki oldaláról: http://vegzetur.wikidot.com/kuldetesek
"Drakint a 8. szintre lépve a legenda oldalon találhatod meg. A küldetést bármikor teljesítheted a szint elérése után, ha a nevére kattintasz."
A hozzászólást Binike módosította 2012.04.11. 09:22:34-kor
Kövezz/etek meg ezért, de ha ennyi eszed van, hogy se nem olvasod a játékban elérhető információkat (Legenda, leírások), a fórumot se ahol le van írva a megoldás, nem is kérdeztél egy évig és http://vegzetur.wikidot.com/ ezt sem használgatod pedig tuti mutatták már akkor nem csoda, hogy 1 év per 1 küldi a sebességed.