Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
12081. hozzászólás - 2012.07.13. 22:23:23 (Válasz Quellon #12080 hozzászólására.)
12081. hozzászólás - 2012.07.13. 22:23:23 (Válasz Quellon #12080 hozzászólására.)
A küzdelem inkább az volt, hogy ne támadjak 3hétig olyan szövit, ahol legalább 3 tagot is "lazán" üthetek (a portyalistát szinte dupla annyira kellett figyelnem), pusztán azért, mert megígértem valamit, amit nem tudtam teljesíteni... Így végül hagytam őket, és reménykedtem, hátha a szövitársaim vagy épp a másik szövi is ráun a dologra, és hagyja döntetlennel befejeződni az egészet. Nem sikerült szépen leszervezni a dolgot. Ami a taktikát illeti, legközelebb igyekszem szerencsésebben szövetséget választani, ha ismét úgy alakul, hogy szövin belül csak nekem lenne háborúra szükségem a templomhoz.
Ami az időátfutást illeti, két nap múlva indul a negyedik templomom, a háborúnak pedig vége. Csak reménykedni tudok, hogy tudok egy kicsit szusszanni most háború nélkül egyet, ha mégsem, úgy lesz, ahogy javasoltad, csak akkor indítom a következőt, ha a templom a végéhez közeledik, hogy meglegyen az esetleges ötödik templomra is egy lehetséges támadható háborús ellenfél.
Ami az időátfutást illeti, két nap múlva indul a negyedik templomom, a háborúnak pedig vége. Csak reménykedni tudok, hogy tudok egy kicsit szusszanni most háború nélkül egyet, ha mégsem, úgy lesz, ahogy javasoltad, csak akkor indítom a következőt, ha a templom a végéhez közeledik, hogy meglegyen az esetleges ötödik templomra is egy lehetséges támadható háborús ellenfél.
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
Pontszám: 8.06

. A rossz szervezésért viszont ezúton is elnézést kérek! Ha legközelebb is háborús templomom lesz, nem titeket választalak, nem szeretem a kellemetlen és bonyodalmas helyzeteket, főleg nem sokáig húzni. Csatákat jobban esik háború nélkül véghezvinni, én már csak ilyen félrekódolt vagyok.
Reménykedek benne én is,mert ha nem az többszörösen is rossz lenne már.
!