Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
12081. hozzászólás - 2012.07.13. 22:23:23 (Válasz Quellon #12080 hozzászólására.)
12081. hozzászólás - 2012.07.13. 22:23:23 (Válasz Quellon #12080 hozzászólására.)
A küzdelem inkább az volt, hogy ne támadjak 3hétig olyan szövit, ahol legalább 3 tagot is "lazán" üthetek (a portyalistát szinte dupla annyira kellett figyelnem), pusztán azért, mert megígértem valamit, amit nem tudtam teljesíteni... Így végül hagytam őket, és reménykedtem, hátha a szövitársaim vagy épp a másik szövi is ráun a dologra, és hagyja döntetlennel befejeződni az egészet. Nem sikerült szépen leszervezni a dolgot. Ami a taktikát illeti, legközelebb igyekszem szerencsésebben szövetséget választani, ha ismét úgy alakul, hogy szövin belül csak nekem lenne háborúra szükségem a templomhoz.
Ami az időátfutást illeti, két nap múlva indul a negyedik templomom, a háborúnak pedig vége. Csak reménykedni tudok, hogy tudok egy kicsit szusszanni most háború nélkül egyet, ha mégsem, úgy lesz, ahogy javasoltad, csak akkor indítom a következőt, ha a templom a végéhez közeledik, hogy meglegyen az esetleges ötödik templomra is egy lehetséges támadható háborús ellenfél.
Ami az időátfutást illeti, két nap múlva indul a negyedik templomom, a háborúnak pedig vége. Csak reménykedni tudok, hogy tudok egy kicsit szusszanni most háború nélkül egyet, ha mégsem, úgy lesz, ahogy javasoltad, csak akkor indítom a következőt, ha a templom a végéhez közeledik, hogy meglegyen az esetleges ötödik templomra is egy lehetséges támadható háborús ellenfél.
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
Pontszám: 8.06