Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10841. hozzászólás - 2012.03.15. 13:45:03 (Válasz Tom Stark #10840 hozzászólására.)
10841. hozzászólás - 2012.03.15. 13:45:03 (Válasz Tom Stark #10840 hozzászólására.)
nem, ez szerintem nem hiba. szerintem ha van két ilyen tárgyad, és az egyik köves, akkor automatikusan mindig a köveset veszed fel. a másikat sajna nem is tudod használni. ha tutira az a tárgy kell kő nélkül, vedd ki belőle, és tedd bele a jobb követ. sajna a gyűrű vagy nyaklánc, ha kettő van belőle, csak az ah-ban hasznosul, kő nélkül. ennek előnye, ha véletlen nem is az lenne rajtad, amikor ilyen két tárgyad van, az aukciós ház is elsőként a kő nélkülit veszi meg. szerintem. ha nem így van, majd kijavítanak.
mód: viszont csak emiatt ne add el a tárgyat az ah-ban, elvileg lesz hamarosan landragór event, ahol lehet nyerni féléves bérletet, amire érdemes várni. a térkapus relikviák pedig elférnek addig szépen. a térkapus fókuszkristályokért sem nagy kár, ha úgy alakul, hogy közben szerzel jobbat, akkor dobd el a rosszabbat. ha pedig adott fókuszkristályok kellenek, akkor gyűjts össze újabb ékszert, és tedd bele abba, hogy semmi se vesszen kárba
mód: viszont csak emiatt ne add el a tárgyat az ah-ban, elvileg lesz hamarosan landragór event, ahol lehet nyerni féléves bérletet, amire érdemes várni. a térkapus relikviák pedig elférnek addig szépen. a térkapus fókuszkristályokért sem nagy kár, ha úgy alakul, hogy közben szerzel jobbat, akkor dobd el a rosszabbat. ha pedig adott fókuszkristályok kellenek, akkor gyűjts össze újabb ékszert, és tedd bele abba, hogy semmi se vesszen kárba

A hozzászólást Lavender módosította 2012.03.15. 13:51:47-kor
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
V2, Zialin
V5, Lavender
Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
Pontszám: 7.71