Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182838485868788899091929394959697989910010110210310410510610710810911011111211311411511611711811912012112212312412512612712812913013113213313413513613713813914014114214314414514614714814915015115215315415515615715815916016116216316416516616716816917017117217317417517617717817918018118218318418518618718818919019119219319419519619719819920020120220320420520620720820921021121221321421521621721821922022122222322422522622722822923023123223323423523623723823924024124224324424524624724824925025125225325425525625725825926026126226326426526626726826927027127227327427527627727827928028128228328428528628728828929029129229329429529629729829930030130230330430530630730830931031131231331431531631731831932032132232332432532632732832933033133233333433533633733833934034134234334434534634734834935035135235335435535635735835936036136236336436536636736836937037137237337437537637737837938038138238338438538638738838939039139239339439539639739839940040140240340440540640740840941041141241341441541641741841942042142242342442542642742842943043143243343443543643743843944044144244344444544644744844945045145245345445545645745845946046146246346446546646746846947047147247347447547647747847948048148248348448548648748848949049149249349449549649749849950050150250350450550650750850951051151251351451551651751851952052152252352452552652752852953053153253353453553653753853954054154254354454554654754854955055155255355455555655755855956056156256356456556656756856957057157257357457557657757857958058158258358458558658758858959059159259359459559659759859960060160260360460560660760860961061161261361461561661761861962062162262362462562662762862963063163263363463563663763863964064164264364464564664764864965065165265365465565665765865966066166266366466566666766866967067167267367467567667767867968068168268368468568668768868969069169269369469569669769869970070170270370470570670770870971071171271371471571671771871972072172272372472572672772872973073173273373473573673773873974074174274374474574674774874975075175275375475575675775875976076176276376476576676776876977077177277377477577677777877978078178278378478578678778878979079179279379479579679779879980080180280380480580680780880981081181281381481581681781881982082182282382482582682782882983083183283383483583683783883984084184284384484584684784884985085185285385485585685785885986086186286386486586686786886987087187287387487587687787887988088188288388488588688788888989089189289389489589689789889990090190290390490590690790890991091191291391491591691791891992092192292392492592692792892993093193293393493593693793893994094194294394494594694794894995095195295395495595695795895996096196296396496596696796896997097197297397497597697797897998098198298398498598698798898999099199299399499599699799899910001001100210031004100510061007100810091010101110121013101410151016101710181019102010211022102310241025102610271028102910301031103210331034103510361037103810391040104110421043104410451046104710481049105010511052105310541055105610571058
Szerző
Topic neve: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
kedvencLavenderNő
Végzetúr mester
680 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10841. hozzászólás - 2012.03.15. 13:45:03 (Válasz Tom Stark #10840 hozzászólására.)
nem, ez szerintem nem hiba. szerintem ha van két ilyen tárgyad, és az egyik köves, akkor automatikusan mindig a köveset veszed fel. a másikat sajna nem is tudod használni. ha tutira az a tárgy kell kő nélkül, vedd ki belőle, és tedd bele a jobb követ. sajna a gyűrű vagy nyaklánc, ha kettő van belőle, csak az ah-ban hasznosul, kő nélkül. ennek előnye, ha véletlen nem is az lenne rajtad, amikor ilyen két tárgyad van, az aukciós ház is elsőként a kő nélkülit veszi meg. szerintem. ha nem így van, majd kijavítanak.
mód: viszont csak emiatt ne add el a tárgyat az ah-ban, elvileg lesz hamarosan landragór event, ahol lehet nyerni féléves bérletet, amire érdemes várni. a térkapus relikviák pedig elférnek addig szépen. a térkapus fókuszkristályokért sem nagy kár, ha úgy alakul, hogy közben szerzel jobbat, akkor dobd el a rosszabbat. ha pedig adott fókuszkristályok kellenek, akkor gyűjts össze újabb ékszert, és tedd bele abba, hogy semmi se vesszen kárba
A hozzászólást Lavender módosította 2012.03.15. 13:51:47-kor
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...

V2, Zialin
V5, Lavender
*****

Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
*****
Pontszám: 7.71
kedvelt tagPsychFérfi
Végzetúr mester
471 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10842. hozzászólás - 2012.03.15. 13:45:40 (Válasz Tom Stark #10840 hozzászólására.)
Ez nem hiba. Így lett tervezve. Egy fajta gyűrűbe/nyakláncba csak egy fajta kristályt tehetsz.
Arkhroth Croa'khyn - Tökéletes Gyémánt
Pontszám: 6.10
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10843. hozzászólás - 2012.03.15. 13:50:15 (Válasz Tom Stark #10840 hozzászólására.)
Ez nem hiba. Egyféle gyűrűben/láncban - hiába van több példányod, csak egyféle kristály lehet (technikai okokból adódik). Emellett nem is lenne sok értelme lecserélni egy ugyanolyan, de a kristály bónuszait nem megkapó példányra.
* megelőztetek
A hozzászólást Craslorg módosította 2012.03.15. 13:55:49-kor
Pontszám: 7.55
kedvencTom StarkFérfi
Végzetúr tanonc
38 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10844. hozzászólás - 2012.03.15. 13:57:34
oké, köszi a válaszokat, bár egy kicsit zavar ez a fajta megoldás. Gondolom, akkor ez minden tárgy igaz, nem csak gyűrűkre/nyakláncokra?
Pontszám: 8
kedvencLavenderNő
Végzetúr mester
680 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10845. hozzászólás - 2012.03.15. 14:11:32 (Válasz Tom Stark #10844 hozzászólására.)
A többi tárgyból nincs ez a probléma, mert a lélekkufárnál nem is tudod őket újra megvenni, ha már megvannak. Csak ékszerből lehet egyszerre több azonos, és italokból.
A hozzászólást Lavender módosította 2012.03.15. 14:14:09-kor
Legvégül, ha csak cápa marad a nagy tóban, egymást fogják megenni: nem marad majd semmi, csak a víz maga...

V2, Zialin
V5, Lavender
*****

Piros gombot az új-inaktív templomoknak!!!
*****
Pontszám: 7.71
kedvencTom StarkFérfi
Végzetúr tanonc
38 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10846. hozzászólás - 2012.03.15. 14:18:55
Ja, igaz, ezt el is felejtettem.
Pontszám: 8
fórumozóZsimiFérfi
Végzetúr poronty
2 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10847. hozzászólás - 2012.03.15. 14:19:07
Jövök elsírni bánatom... (már ha bánat:))

Vagy egy hónapja kezdtem el játszani, feleségem csak mellém ült és elkezdett közbe szólogatni a kvízeknél, meg tetszett neki a játék, tegnap regisztrált is. (legalább nem szól bele a kvízembe...) Csak hogy így már 2-en játszunk, egy IP címről. Nagy gond nincs mert távol állunk szintben. Viszont a fiam is már akar játszani, és persze ugyan abban a hordában, meg már alkusznak az anyjával hogy gyors csinálnak szövit, meg majd visszacsalnak stb. Hmmm... egy IP-ről 3 játékos. Na ezt hogy oldjam meg???
Az hagyján, de beszéltek húgommal, barátnőjükkel stb. Mindenki most az ünnepek alatt akar kezdeni, hogy egy szinten legyenek. ÁÁÁÁÁÁÁÁ....

Nos a többiek messze vannak, és gondolom az látszik, hogy külön mozgolódnak, de mit kezdjek az 1 ipről 3 játékossal? Annyi biztos hogy anyaja-fia megbeszélik egymás között kit támadjanak stb. Na ekkor ebből szerintem kirekesztés lesz... Kérdés mit kezdjek a helyzettel? Megmerjük kockáztatni a játékot? Mivel bizonyíthatom történetem valódiságát?????
Pontszám: 5
kedvelt tagTseby dr akulaFérfi
Végzetúr mester
729 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10848. hozzászólás - 2012.03.15. 14:33:53 (Válasz Zsimi #10847 hozzászólására.)
Idézet: Zsimi - 2012.03.15. 14:19:07
Jövök elsírni bánatom... (már ha bánat:))

Vagy egy hónapja kezdtem el játszani, feleségem csak mellém ült és elkezdett közbe szólogatni a kvízeknél, meg tetszett neki a játék, tegnap regisztrált is. (legalább nem szól bele a kvízembe...) Csak hogy így már 2-en játszunk, egy IP címről. Nagy gond nincs mert távol állunk szintben. Viszont a fiam is már akar játszani, és persze ugyan abban a hordában, meg már alkusznak az anyjával hogy gyors csinálnak szövit, meg majd visszacsalnak stb. Hmmm... egy IP-ről 3 játékos. Na ezt hogy oldjam meg???
Az hagyján, de beszéltek húgommal, barátnőjükkel stb. Mindenki most az ünnepek alatt akar kezdeni, hogy egy szinten legyenek. ÁÁÁÁÁÁÁÁ....

Nos a többiek messze vannak, és gondolom az látszik, hogy külön mozgolódnak, de mit kezdjek az 1 ipről 3 játékossal? Annyi biztos hogy anyaja-fia megbeszélik egymás között kit támadjanak stb. Na ekkor ebből szerintem kirekesztés lesz... Kérdés mit kezdjek a helyzettel? Megmerjük kockáztatni a játékot? Mivel bizonyíthatom történetem valódiságát?????


3 megoldás van:

1. prém, és akkor legális
2. marad minden, és vagy zárolnak vagy nem
3. van 5 szerver, és mindegyiknek megvan a maga varázsa, egyedül az 1-2-es az ami ugyanolyan. Szóval külön szereverekre mentek, ja és van még angol-szlovák-orosz meg ki tudja milyen idegennyelvű szeró is.
V3 : Tseby'dr akula

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
A három legnehezebb dolog az életben: bízni, hinni, megbocsátani.
Mindig van két lehetőség. Vagy nincs.
Ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy.
Barátok jönnek, mennek... az ellenségek gyűlnek.
Pontszám: 7.29
népszerűKlarinétFérfi
Végzetúr mester
568 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10849. hozzászólás - 2012.03.15. 15:01:54
Jelenleg nincsen operátor a segítségnél. Lenne egy kérdésem:

Ha esetleg úgy döntök hogy törlöm a V5-s karakteremet akkor van-e lehetöség az ösköveimet odaadni a V3-as karakteremnek, ami ugyan arról az emailról van beregelve oda?
Pontszám: 8.03
kedvelt tagPsychFérfi
Végzetúr mester
471 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10850. hozzászólás - 2012.03.15. 15:11:27 (Válasz Klarinét #10849 hozzászólására.)
"Őskövek törlés esetén

Amennyiben törölsz egy világról, úgy automatikusan átviheted a karakternél lévő ősköveket egy másik világon játszó karaktereidhez amennyiben azonos emailcímről regisztráltad. (Fórumon át tudsz váltani egyik karakterről a másikra!) Ezen tranzakció ára a mozgatott őskövek 10%-a, de minimum 7 őskő."

http://vegzetur.wikidot.com/osko
Arkhroth Croa'khyn - Tökéletes Gyémánt
Pontszám: 7.40
népszerűKlarinétFérfi
Végzetúr mester
568 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10851. hozzászólás - 2012.03.15. 15:13:05 (Válasz Psych #10850 hozzászólására.)
Köszke!
Eddig azt hittem csak a V4-röl müködik a dolog.
Na akkor megyek gondolkodni...
Pontszám: 8.03
kedvencKvnoemiNő
Végzetúr mester
843 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10852. hozzászólás - 2012.03.15. 19:05:16 (Válasz Zsimi #10847 hozzászólására.)
Lehet, hogy végtelenül naiv vagyok, de én biztosan megbeszélném Miklósékkal. Ha előre szólsz, megfizetitek a prémet a karikra és nem csináltok nyilvánvaló szabályellenes dolgot, nem hiszem hogy gond lenne belőle.
V6 - Ludmilla, Árral Szemben
Pontszám: 7.55
népszerűShimrod85Férfi
Végzetúr tehetség
194 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10853. hozzászólás - 2012.03.15. 19:32:27
hali! A kvíz olimpián nem kaptam kérdéseket. Igaz hogy mobilról érem el az oldalt. De más oldalnál nincs problem (kalandok földje) ott nincs ilyen gondom. Mit tegyek?
Pontszám: 5
kedvelt tagKabokaFérfi
Végzetúr tehetség
112 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10854. hozzászólás - 2012.03.16. 13:06:48
Hali,
lehet egynel tobb Epikus kincseslada nalam? Mivel az elozot meg nemhasznltam fel es mostmar eshet ugyebar a Kerekbol, illetve ujabb eventbo
. Koszi!
Pontszám: 6.81
kedvencTruth80Férfi
Végzetúr mester
1247 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10855. hozzászólás - 2012.03.16. 22:13:34 (Válasz Kaboka #10854 hozzászólására.)
Szerintem igen. Ha megnézed a V4-et, ott is 3 db-bal indulnak a karakterek.
Beherit V3 - Kocsma bogarak

Végzetúr wiki - millió hasznos infoval
http://vegzetur.wikidot.com

Egy nagyon jó javaslatrendszer a varázslói mágiára:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,180.5300#hsz5307
Pontszám: 7.64
fórumozóCila72Férfi
Végzetúr tanonc
16 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10856. hozzászólás - 2012.03.17. 14:34:56
Alkusz:
Térkapus tárgyaidat/fókuszkristályaidat szint x 20%-kal drágábban tudod eladni a lélekkufárnak.
Ki van fejlesztve ez az AF képesség, az Aukciós házban mégis csak egy-egy aranydukátot kapok a Térkapus relikviákért. Miért?
Pontszám: 5.23
kedvencLegacyFérfi
Végzetúr mester
489 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10857. hozzászólás - 2012.03.17. 14:40:03 (Válasz Cila72 #10856 hozzászólására.)
Mi köze a lélekkufárnak az aukciós házhoz?
Pontszám: 7.84
fórumozóShenkickFérfi
Végzetúr poronty
1 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10858. hozzászólás - 2012.03.18. 14:03:06
Miért nem tudom a tanulás szakértelmemet növelni (30as) mikor van rá több mint elegendő lélekenergiám?
Pontszám: 5
kedvelt tagPsychFérfi
Végzetúr mester
471 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10859. hozzászólás - 2012.03.18. 14:11:34 (Válasz Shenkick #10858 hozzászólására.)
30 fölé csak az Akadémia nevű szövetségi épület segítségével tudod növelni a tanulást.

Kieg: egy kis leírás:
http://vegzetur.wikidot.com/akademia
http://vegzetur.wikidot.com/szakertelmek
A hozzászólást Psych módosította 2012.03.18. 14:13:24-kor
Arkhroth Croa'khyn - Tökéletes Gyémánt
Pontszám: 6.11
kedvencBpetya75Férfi
Végzetúr mester
2303 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
10860. hozzászólás - 2012.03.19. 15:58:20
Állatos kérdésem lenne.

55-ös intelligens kedvenc, 48 óra gyakorlás. Mennyi tp-t kap a jószág? És ha van aranykoronája?
Pontszám: 8.10
Oldal: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182838485868788899091929394959697989910010110210310410510610710810911011111211311411511611711811912012112212312412512612712812913013113213313413513613713813914014114214314414514614714814915015115215315415515615715815916016116216316416516616716816917017117217317417517617717817918018118218318418518618718818919019119219319419519619719819920020120220320420520620720820921021121221321421521621721821922022122222322422522622722822923023123223323423523623723823924024124224324424524624724824925025125225325425525625725825926026126226326426526626726826927027127227327427527627727827928028128228328428528628728828929029129229329429529629729829930030130230330430530630730830931031131231331431531631731831932032132232332432532632732832933033133233333433533633733833934034134234334434534634734834935035135235335435535635735835936036136236336436536636736836937037137237337437537637737837938038138238338438538638738838939039139239339439539639739839940040140240340440540640740840941041141241341441541641741841942042142242342442542642742842943043143243343443543643743843944044144244344444544644744844945045145245345445545645745845946046146246346446546646746846947047147247347447547647747847948048148248348448548648748848949049149249349449549649749849950050150250350450550650750850951051151251351451551651751851952052152252352452552652752852953053153253353453553653753853954054154254354454554654754854955055155255355455555655755855956056156256356456556656756856957057157257357457557657757857958058158258358458558658758858959059159259359459559659759859960060160260360460560660760860961061161261361461561661761861962062162262362462562662762862963063163263363463563663763863964064164264364464564664764864965065165265365465565665765865966066166266366466566666766866967067167267367467567667767867968068168268368468568668768868969069169269369469569669769869970070170270370470570670770870971071171271371471571671771871972072172272372472572672772872973073173273373473573673773873974074174274374474574674774874975075175275375475575675775875976076176276376476576676776876977077177277377477577677777877978078178278378478578678778878979079179279379479579679779879980080180280380480580680780880981081181281381481581681781881982082182282382482582682782882983083183283383483583683783883984084184284384484584684784884985085185285385485585685785885986086186286386486586686786886987087187287387487587687787887988088188288388488588688788888989089189289389489589689789889990090190290390490590690790890991091191291391491591691791891992092192292392492592692792892993093193293393493593693793893994094194294394494594694794894995095195295395495595695795895996096196296396496596696796896997097197297397497597697797897998098198298398498598698798898999099199299399499599699799899910001001100210031004100510061007100810091010101110121013101410151016101710181019102010211022102310241025102610271028102910301031103210331034103510361037103810391040104110421043104410451046104710481049105010511052105310541055105610571058
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: KödrelikviákAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!