Sem-sem. Attól még lehet jó karid, hogy szöviháborúban sokszor győzöl. Ennek a játéknak az a szépsége, hogy többféle karakter létezik benne attól függően, mire fejlesztették.
Bár az tény és való, hogy a top karik közül jópáran panaszkodtak, hogy nem éri meg nekik, mert sűrűn veszítenek saját maguk ellen...
Végül és soha nem foglalkoztam vele milyen erős a karim játszottam és kész.
De szerintem vala hogy másképpen kéne magyarázni azt a szakértelmeket amit leírtak a fejlesztők mert ránézésre nem lehet megmondani pontosan mit akartak leírni talán azt, hogy minden szaki mínusz 1 tul az ellenféltől, de ez nem igaz. kicsit átfogalmazni vagy valami segítséget mellé.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17506. hozzászólás - 2014.12.22. 20:26:00
Sziasztok!
Kb. fél órája kezdtem a játékot. Kérdés-témám a következő:
Alapból 15 avatár képből lehet választani, de sok felhasználónál teljesen egyedi avatárokat látni. Ennek van valami szintkövetelménye vagy hasonló? Vagy alapból feltölthető egyéni avatár (ha igen, hogyan)? Esetleg később lehet majd több lehetőségből választani?
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 17511. hozzászólás - 2014.12.23. 11:26:53
Megoldottam a prémium tagságot és a kép dimenzió- és fájlméretnek eleget tevő egyéni avatárt szerkesztettem, amin egy darab karakter figura van, így remélem a tartalom kritériumnak is meg fog felelni.
A játék kiírta, hogy a játékmesternek még el kell bírálnia az avatár kérelmet.
A kérdésem az, hogy ez kb. mennyi idő átlagosan?
Előre is köszi.
A hozzászólást branstark9 módosította 2014.12.23. 11:27:24-kor
Ahogy látom nálad van a relikviák között. Az áll ott, hogy csak akkor veheted, meg ha még nincs a birtokodban. Tehát azt előbb el kell használnod és csak aztán vehetsz másikat.