Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 10862. hozzászólás - 2012.03.19. 20:10:43
Sziasztok,Sam vagyok.Valamikor ezer éve beállítottam,hogy nem akarok Kristály Hordához tartozó Végzeturakkal harcolni.Most szeretném ezt megszüntetni,de nem találom a módját.A portyázásnál gondoltam,hogy keresem,de semmi rá utaló jelet nem találtam,hogy vissza tudnám vonni e régi kijelentésemet.Segítség?!
60. szinttől kezdve a játékosok alternatív fejlődés (AF) pontokat gyűjthetnek. Ahányszor a játékos tapasztalati pontot szerez, ennek arányában AF pontokat is kap. Az AF képességek AF pontokból fejleszthetőek. Minden AF képességnek van egy szintje és egy költsége (egy szint megvásárlása hány AF pontba kerül), és lehet előfeltétele. A prémium tagok 10%-kal több AF-et kapnak.
Fontos: a visszafogott fejlődés szakértelem nemcsak a vadászatért kapott TP-t csökkenti, hanem ezenfelül a vadászatért, térkapuért kapott AF pontokat is tovább csökkenti! Tehát 50-es VFel negyedannyi AF-et kapsz egy vadászatért, mint egy nem VFes. Ez a hatás a kompenzáció képességgel részben kompenzálható.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 10867. hozzászólás - 2012.03.20. 06:48:16
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy a mesteri építészet épület felépítéséve, tehát amikor az utolsó téglát is beépítettük automatikusan lerombolódik a gyakorlótér és a védőfal, vagy megjelenik egy lerombolom gomb?
Köszi!
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 10869. hozzászólás - 2012.03.20. 11:16:09
Eddig nem tűnt fel a dolog, de most, hogy a 4-esen is szövetségi küldizünk, eléggé feltűnő lett. A gyorson kb 7500 vp-ből 60e folött manakonstruálok, az 5-ösön a majd 15e-ből alig 40e fölött. Miért kellett harmadolni a hatékonyságát az 5-ösön? Nem értem
Mert a manakonsti az építést majdhogynem szükségtelenné tette. Így viszont LE-vel is keményebben hozzá kell járulni az építéshez, mindemellett viszont fontos is, hiszen kell a szöviátlag a full épületek használatához.
Ez a tétel azért sántít.
Óránként kapja, nem csak azért mert az van odaírva, hanem azért mert ott nincs több módosító. A csp-pp az változik 24 órán belül a szakértelmek és prém-nem prém függvényében.
Ezért nincs leírva percre lebontva, hogy milyen időközönként kapsz ilyen erőforrást.
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 10879. hozzászólás - 2012.03.21. 09:59:29
A kínzókamrába, miért nem én választom ki, hogy kit viszek, miért automatikus?
Jobb lenne a portya végén eldönteni, hogy elviszem e az illetőt vagy sem.