Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 10822. hozzászólás - 2012.03.14. 12:52:29
ha mégse, akkor lehet van összefüggés a között, hogy a 4 harcoló állatom épp gyógyult, és most hogy már lejárt a 15 perc, lehet ettől jelent meg a többi állatnál a gyakorlatozás gomb...
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 10825. hozzászólás - 2012.03.14. 18:35:14
Most éppen a "lépjen állatod szintet 12 alkalommal" küldetésnél járok,kérdésem az lenne ha hordázok és van 2 állatom akkor szintlépéskor netán ezek összeadódnak?mert akkor úgy fele idő lenne
Igen, az összes nálad lévő beidomított állatod szintlépését összeadja. ha van 4 állatod hordázással, mellette 6 kennelbe, akkor gyorsan összejön. Szerencsére ismételhető a küldetés, ezzel sok bevételt el lehet érni.
Minden beidomított állatod szintlépése számít. Ha esetleg tudsz 12 állatot egyszerre "tartani", akkor minden állat 1 szintlépése is teljesíti a küldetést. Ha 6-ot tudsz egyszerre tartani, akkor minden állat 2 szintlépése, stb, stb...
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 10830. hozzászólás - 2012.03.14. 21:29:16
Meg tudná mondani valaki, hogy:
1. A "neves" térkapus szörnyek milyen sűrűn jönnek?
2. Fixen, vagy véletlen szerűen?
3. Milyen százalékban adnak kincset?
4. Ha adnak az csak az erősebb fókuszkristály lehet, vagy lehet más is?
Most értem el a 80. szintet, az első ilyenem persze semmit nem adott.
2. fixen minden 10.
3. 1/3-ad eséllyel, míg normálnál változó az esély, hiszen a szerencse befolyásolja.
4. Olyan tárgyat nem kaphatsz, ami már van (akár tárgyban), azon kívül viszont bármilyet, akár alacsonyabb szintűt is (tapasztalat). Lehet, hogy van egy szinttől függő minimuma, de ez nem egyenlő a szinteddel.
Miután csak fókuszkristályt ad, így logikus, hogy csak olyat ad ami még nincs. Viszont nem bármilyet ad, hanem 80. szint felettit. Legalábbis nekem még más nem jött.
Félreértelmeztem, amit írtál, természetesen a saját csomagjából adhat bármilyet. A 80 alattiak nem ide tartoznak, hanem normál térkapus lények fókuszkristályaihoz. Valamelyik szintű megaesszencia az 1/3-ots esélyt 1/2-re módosítja egyébként, de ez a végén van, nem sokaknak van még meg.
A hozzászólást Craslorg módosította 2012.03.15. 07:26:56-kor
Magyarul 80. szint alattit nem adhat neves szörny? Az érthető lenne. Az rendben, hogy 100. szinten is adhat 80-as kristályt, de a kérdésem az, hogy nem adhat-e sima, alacsonyabb szintű fókuszt vagy ékszert?
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 10840. hozzászólás - 2012.03.15. 13:34:19
Egy hibára hívnám fel a fejlesztők figyelmét: ha van két ugyanolyan gyűrűm/nyakláncom, és az egyikbe fókuszkristályt teszek, akkor a másikat is úgy mutatja, mintha fókuszkristály lenne benne és nem is engedi kicserélni az üresre!
Közben rájöttem, hogy nem ide kellett volna írni...bocsi
A hozzászólást Tom Stark módosította 2012.03.15. 13:39:30-kor