Idézet: Ariel - 2011.04.24. 11:36:01 Multizásért elsőre senkit nem zároltak még véglegesen, a 3 nap csak figyelmeztetés. Elég sokan "élnek" farm karakterekből multizás nélkül is, amit egyáltalán nem lehet kizárni a játékból. Ha én V1-en játszom, de V2-n is indítok egy karaktert, csak hogy a haverom farmolni tudja, és tömöm LE-vel, az nem multizás, teljesen legális, mégis jó kövér pókot hízlalok a haver karakteréből. Cserébe ezt ő is megteheti, és töm engem V1-en. Így ha még némi eszünk is van a játékhoz, és jó helyre költjük a LE-t, mi lehetünk a császárok alacsony szinten. Ha pedig a tömő karakter szintben nagyon túlnőtte a pókot, csak keresni kell egy átadó karaktert, akivel folytatni lehet a tömést.
................................................................
Ez az amit nem szabadna megengedni,még ha nem is sértik meg a játékszabályokat ezzel egyesek akkor is gusztustalan. A többiek játékélményét romboló dolog,azokkal szemben akik nem csalnak teljesen tisztességtelen és aljas húzás.........
Köszi a kimerítö felvilágosítást,legalább tudom miért nem sikerül soha az élre törnöm a mindenkori szintemen tisztességes és a szabályoknak megfelelö játékkal.
ILYENKOR TUDNÉK NAGYOKAT OKÁDNI..........az tuti hogy erösen visszaveszek az öskövásárlási tempóból,mi a francnak költekezzek ha a csalókat szabadon engedik garázdálkodni.Mert szerintem simán lebuktathatják öket csak nem akarják mert a pénzböl él mindenki és a tuti bevételi forrásokat nem fogják eltiltani,esetleg törölni.
Mit is tegyek ha tartani akarom a lépést a csalókkal? A fent olvasottakból leszürve kérjem meg a haverokat hogy tömjenek LE-vel?Bakker ha ezt lehet még öskövet is veszek nekik..........Hülye lennék,ennyit nem ér a játék.A haverok miatt maradok a játékban,de a RENDSZERES ÖSKÖVÁSÁRLÁST TELJESEN ABBA FOGOM HAGYNI!!!!!!!!! Mi értelme az extráknak ha a csalókat soha nem fogom utolérni?!