Crazy71
336 hozzászólás
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
16501. hozzászólás - 2014.04.08. 11:22:22
Aha értem, köszönöm!
Jake Sully - V1 - Az egykori Smaragd Farkasok vezére, jelenleg a Phoenix Rend tagja
Ha a halál völgyében járok is, nem félem a halált, mert én magam vagyok a halál!
Pontszám: 4.25
Judgement
Végzetúr poronty

4 hozzászólás
16502. hozzászólás - 2014.04.08. 20:25:42
Sziasztok!
Portyázós karaktert szeretnék csinálni, tanácsot szeretnék kérni, mivel néhány dologban nem vagyok biztos. 15 vagy 30 pp-s beállításom legyen a portyázásnál? milyen relikviákat próbáljak megszerezni? Keresgéltem itt forum és neten is erről a bizonyos "pók" karakterről valamiféle útmutatót, ha valaki tudna erről pár szót mondani, azt megköszönném!
Pontszám: 5
Noodlee
349 hozzászólás
16503. hozzászólás - 2014.04.10. 08:26:53
Sziasztok!
Ha megveszem 100 Templomkristályért a
Templomi relikviát (Az "Áldozz…" kezdetű templomi küldetéseknél elég feleannyi erőforrást áldoznod.),
akkor a többi karim is megkapja?
Vallom, hogy pók bárki lehet.

Pontszám: 6.07
Offsboy
4654 hozzászólás
Nem
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 6.99
Jack Bauer
90 hozzászólás
16505. hozzászólás - 2014.04.11. 20:02:15
Sziasztok!
A legutóbbi hírek között volt egy ilyen mondat: "A mini EH-nál a LE max 100 TP után jár." El tudná mondani valaki, hogy ez mit is jelent?
Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy mi a különbség a Kreatív Affinitás és az Energiahasznosítás között (azonkívül, hogy az EH védekezőként is hat)? Első olvasatra számomra nem sok, az EH a KA egy másik fajtájának tűnik nekem, de hátha nem
Köszönettel:
jb
Pontszám: 9.17
Syabo
793 hozzászólás
16507. hozzászólás - 2014.04.14. 21:58:39
Ez szerepel a V4 információban:
A nyertes szövetség minden teljes jogú tagja, valamint a fenti eredmények elérői különleges jutalomban részesülnek! Megadhatják egy másik világon levő karakterük nevét, ez a karakter 150 őskövet kap, valamint a dicsőség medálját, ami 1%-kal növeli a vadászatból szerzett lélekenergiát. Ha valaki több kategóriában nyer, akkor is csak 1 medált kap. Aki két kategóriában győz, az 225, aki három, az 263 őskövet kap.
A V4 véget ér, a jutalom leírásban pedig ez szerepel:
a Jómadarak szövetség minden teljes jogú tagja, valamint a fenti eredmények elérői különleges jutalomban részesülnek! Megadhatják egy másik világon levő karakterük nevét, ez a karakter 100 őskövet kap, valamint a dicsőség medálját, ami 1%-kal növeli a vadászatból szerzett lélekenergiát. Ha valaki több kategóriában nyer, akkor is csak 1 medált kap. Aki két kategóriában győz, az 150, aki három, az 175 őskövet kap.
A kérdés:
SZÓRAKOZUNK? MEGINT? ÚJRA? ÍRJAK AZ ÜSZRE? MEGINT?
Ne hidd, hogy jobb lesz, csak más lesz....
Pontszám: 7.76
IceCold
147 hozzászólás
Szerintem csak elfelejtették átírni a jutalom leírását. Legalábbis nekem, mikor átvettem a díjat minden rendben volt, és a V4 infóban leírtak alapján kaptam az őskövet is.
V1 Csavar - Zugivó Italbarátok
V2 Csavar - Halál Angyalai
V3 IceCold - Kings of Dawn
V4 Csavar/Fülig Jimmy - Rejtőzünk
V5 Csavar - ADAMOS
V6 Csavar - Próbacseresznye
Pontszám: 8.89
Zantetsuken
164 hozzászólás
16509. hozzászólás - 2014.04.15. 09:22:26
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy ez most valami újítás, hogy a tulajdonságok fejlesztésénél nem kérdez rá a rendszer megerősítésként, hogy valóban meg akarom-e növelni az adott tulajdonságot, hanem egyből levonja az LE-t? Mert ez így kicsit gáz szerintem...
Pontszám: 3.82
Syabo
793 hozzászólás
Igazad van

kipróbáltam

Ne hidd, hogy jobb lesz, csak más lesz....
Pontszám: 7.76
Buildermann
355 hozzászólás
Ha nem specializalt tult fejlesztesz, tovabbra is rakerdez.
Pontszám: 6.62
Zoole
406 hozzászólás
16512. hozzászólás - 2014.04.15. 12:49:36
Szerintem ez a lehető legjobb így. Ami specializálva van, azt valószínűleg azért specializáltad mert azt szeretnéd fejleszteni, teljesen felesleges lenne folyton kérdezgetni, hogy jól meggondoltad-e. Amit viszont nem specializáltál arra rákérdez mint eddig, így minimalizálva az esélyét annak hogy rossz tulajdonságot fejlessz véletlenül.
Pontszám: 7.93
Offsboy
4654 hozzászólás
Annyi kivetellel valoban jo igy, hogy ha nincsenek fent a tul fejlesztos cuccaid, akkor is kerdezes nelkul noveli a spec tulajdonsahod, ha rakatintasz. Akar szandekosan, akar veletlenul. Az azert jo bukta tud lenni egy eleg magas tulnal.
Pontszám: 7.99
Azazel
3147 hozzászólás
A saját hülyeségünktől is a Beho védjen meg minket?
Ha lenne felugró, akkor azt is leokézhatom, tulos cucc nélkül...az a legbiztosabb, ha egyáltalán nem enged fejleszteni..
(vagy 56 pontos piros betűkkel megkérdezi: " A cuccokat felvetted (L) user? " )
A hozzászólást Azazel módosította 2014.04.15. 17:07:45-kor
Báró Samedi
Pontszám: 7.71
Offsboy
4654 hozzászólás
Ha nem is kell mindig, hogy megvedjenek a sajat hulyesegemtol, de jo lenne ha nem kellene mindenre oltozgetni...
Pontszám: 8.66
Azazel
3147 hozzászólás
Ezzel a részével viszont vastagon egyetértek.
Báró Samedi
Pontszám: 7.93
Bdsrstnt
Végzetúr tanonc

14 hozzászólás
16518. hozzászólás - 2014.04.17. 15:40:07
Sziasztok!
1. Hogyan tudom eladni a már felesleges holmijaimat?
2. Hogyan tudok saját profilképet beállítani?
Say no to biszem-b@szom!!!
Pontszám: 5
Bpetya75
2303 hozzászólás
1. http://vegzetur.wikidot.com/lelekkufar
2. http://vegzetur.wikidot.com/premium
Pontszám: 8.35
Bdsrstnt
Végzetúr tanonc

14 hozzászólás
Az 1.-re már rájöttem.
Say no to biszem-b@szom!!!