Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
20581. hozzászólás - 2018.12.10. 22:00:44
20581. hozzászólás - 2018.12.10. 22:00:44
Sziasztok!
Ennek meg mi értelme van már ?
Kedves Játékostársunk,
Ha túl gyakran / túl sok üzenetet küldesz, spam szűrő rendszerünk átmenetileg letilthatja számodra az üzenetküldés lehetőségét. A következő üzenetet 1 óra múlva küldheted. Ha szövetségi társaidnak akarsz üzenni, használd a szövetségi fórumot.
Megértésedet köszönjük!
1 szövin kívüli játékossal leveleztem.. és most nem tudok válaszolni a leveleire már..
Mire letelik az idő, már nem fogok itt kukorékolni..
Nem is értem mire fel ez a korlátozás..
Nekem a játékhoz hozzátartozik, hogy kapcsolatot tartok fenn más játékosokkal..
Ha ez csak levelezéssel lehetséges, akkor úgy.. akár úgy is, hogy sok levelet váltunk egymással..
Ha nem lenne szükségem társaságra, inkább pasziánszoznék..
Ha lenne a játékban cset, azt használnám a közléseim csatornájaként, és nem a levelezést..
Ez a korlátozás, eléggé.. khmm..
Ennek meg mi értelme van már ?
Kedves Játékostársunk,
Ha túl gyakran / túl sok üzenetet küldesz, spam szűrő rendszerünk átmenetileg letilthatja számodra az üzenetküldés lehetőségét. A következő üzenetet 1 óra múlva küldheted. Ha szövetségi társaidnak akarsz üzenni, használd a szövetségi fórumot.
Megértésedet köszönjük!
1 szövin kívüli játékossal leveleztem.. és most nem tudok válaszolni a leveleire már..
Mire letelik az idő, már nem fogok itt kukorékolni..
Nem is értem mire fel ez a korlátozás..
Nekem a játékhoz hozzátartozik, hogy kapcsolatot tartok fenn más játékosokkal..
Ha ez csak levelezéssel lehetséges, akkor úgy.. akár úgy is, hogy sok levelet váltunk egymással..
Ha nem lenne szükségem társaságra, inkább pasziánszoznék..
Ha lenne a játékban cset, azt használnám a közléseim csatornájaként, és nem a levelezést..
Ez a korlátozás, eléggé.. khmm..
---
Pontszám: 10