Tehát 55-ös állatnál és a 20 as meggyőző képességnél ez így néz ki?:
(55+20-20)/24=55/24=2.3 morált csökken óránként?
Akkor ez két dolgot jelenthet:
-38+tt vel elvileg még nőnie is kellene
- Minél magasabb szintű vagyok folyamat fejleszteni kell ezt a szakit?---> Ez elég elkeserítő
Minél magasabb az állatod szintje (nem a tiéd), annál nagyobb meggyőző kell.
Viszont nem is az a lényeg, hogy 100%-on tartsd a morálját, hanem hogy a következő szintlépésig 20% felett legyen. Harcok, gyógyítás, felszerelések odaadása, epikezés - mind növeli a morált.
Ez az idő egészen pontosan kiszámolható. Felteszed a kérdést, és utána már csak azt kell megvárnod, hogy egy kvíz adminak legyen felesleges 5-10 perce amíg elbírálja. Gondolom a legtöbb admin vasárnap inkább a családjával tölti az időt.
Én kb.1.5 hete küldtem az info@-ra elég fontos emailt számomra, de hát ugye hétfőn a fű se nő, kedden még "még csak kedd van" , szerdán a fontosakat megnézzük, csütörtökön nem érdekel már, pénteken na hagyjál békén van, szombat buli, vasárnap család. Ebből hármat meg is értek(hétfő, szombat, vasárnap).
Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. 10013. hozzászólás - 2012.01.08. 21:27:01
Ha sajtolok egy tegyük fel 80.szintű lényt, és van rajta gradulátum egy adott csoportból, és abból az adott csoportból van 5x4 különböző esszenciám, akkor automatikusan azt adja, ami nincs meg, vagy random adja?
(Állatod szintje+20-meggyőzőképességed)/24
-38+tt vel elvileg még nőnie is kellene
- Minél magasabb szintű vagyok folyamat fejleszteni kell ezt a szakit?---> Ez elég elkeserítő
Igen, folyamatosan növelni kell. A lényeg, hogy jó magas alapra legyen jó magas turbó és akkor éjszaka visszanő 100%-ra és nincs vele gondod. Nap közben meg nem baj, ha csökken.
56. szinten van 9,6 millió építésem.
A válasz igen egyszerű a szövetségválasztásra: több legyen az építésed, mint a kiszemelt szövetség kútja és minden rendben lesz. Ha 30. szinten még nincs 1 millió építésed, akkor kezdd újra a játékot.
Már 35 megaesszencia ismert, azaz nem olyan nehéz, bár tény, hogy a HUFért TP-s felszerelés jelentősen növeli a sebességet. No persze mind a 35 szerintem max 3-4 karakternek van meg eddig.