Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
320. hozzászólás - 2009.07.31. 16:05:47
Sziasztok,
A kivégzés szakértelem működésében kérem a segítségeteket.
Hogy akkor megvan-e a kivégzés pontos képlete? Annyit sikerült kibogarásznom, hogy a 15%-ot tolja fel a kivégzés 25%-ra. De hogy hogyan, milyen képlettel, az nyilvánosságra került? Mondjuk ha ez ellenfelemé 30-as, nekem 40-es, akkor az +10%, vagy csak +5%, vagy csak 2%? Szóval, hogy a képlettel mi van?
Két pókosnyolcast is megkérdeztem, de ők sem tudták.
Az egyikük azt írta, idézem:
"Érdemes felrakni, nem elsősorban a százalék miatt, hanem a kivégzés puszta ténye miatt. Én most vittem fel (...)-re, nincs különösebb változás, bár én hallottam olyat, hogy kb. 100-nál van maximálva a hatásfoka, de elvileg az ellenfélé levonódik a hatásfokból. Ezt megerősíteni nem tudom, ennyire nem számolok utána. A dolog lényege inkább abban keresendő, hogy a hatásfok maximalizálása mellet minél gyakrabban végezd ki ellenfeleidet. Ehhez magas kivégzés, erő, és kritikusok kellenek."
A másik, szintén sikeres portyakari ezt válaszolta nekem:
"Üdv!
Őszintén mondva nem tudom
Régebben 50% volt a max rabolható.
Azóta még nem teszteltem, de kifogom próbálni.
A 25%-ot kevesellem szerintem valahol, így látatlanban is 30-40% között fekszik.
Nekem X+Y a kivégzésem. Nem tervezem feljebb vinni, esetleg később, ha már nem elég nagy a hatásfoka.
Azért nem foglalkoztam a témával, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy a korlátozások után számomra tökmindegy, hogy kivégzem e az ellenfelem vagy nem mindig a maxot rabolom. A (X tárgy) meg a (Y tárgy) ad összesen 30% plusz lélekenergiát. Tudomásom szerint 15% az alap rabolható, szóval kivégzés nélkül is 45%-nál vagyok. Azt érdemes tudni, hogy ezek a tárgyak nem tolják ki a max rabolható % határt.
De ha teszt után van használható eredményem értesítelek."
Na szóval, az a tiszteletteljes kérdésem, hogy megvan-e, hogy akkor mi is van a kivégzéssel?
Én végigolvastam-végigszenvedtem kábé márciustól mostanáig azt a topikot, ahol előbb a Csuhi-Egon botrány volt, amiből lett a kreatív affintiás lekorlátozása, és utána meg jött Lanmaffia, aki megmutatta, hogy mikre képes magas szinten is a kivégzés, ha ez ember türelmesen vár az áldozatára. De nem olvastam benne, hogy pontosan mekkorára korlátozták le a kivégzést...
Válaszotokat várom tisztelettel:
LXXXVIII. Silex'en thour: A Ghalla-szerte ismert és tisztelt Dark Silex kései leszármazottja,
e néven az utolsó és egyetlen.
Pontszám: 5