Re: Kérdezz, és mi válaszolunk 2.
5121. hozzászólás - 2010.07.27. 10:09:47 (Válasz Craslorg #5120 hozzászólására.)
5121. hozzászólás - 2010.07.27. 10:09:47 (Válasz Craslorg #5120 hozzászólására.)
Hát igen...kalkulálás, megfontolás. Ki hogy szeret játszani.
Újabb kérdés: fókuszkristályok: az egyiket belehelyeztem egy páncélba ami +6 erőt ad (a kristály +3 erőt ad) és van egy fegyverem ami +10 erőt ad. 10+6+3=19 a karakterlapomon az erőm mellett mégis zárójelben ezt látom: (+16) (+19 helyett). Mi az oka?
Továbbá a megemelkedett tulajdonságok...vagyis a tulajdonságbónuszok miért nem számítódnak bele a tulajdonságösszegbe? Direkt olyan cuccokat vettem ami adott tulajdonságokat növel de a tulajdonságösszegem továbbra is maradt annyi amennyi korábban.
Ígérem többet nem kérdezek ma már nem akarok zaklató lenni.
Még vmi: ki értékeli a hsz-eket és a kérdés feltétele után miért romlik azonnal a pontszámom hogyha új hsz-t írok?
Újabb kérdés: fókuszkristályok: az egyiket belehelyeztem egy páncélba ami +6 erőt ad (a kristály +3 erőt ad) és van egy fegyverem ami +10 erőt ad. 10+6+3=19 a karakterlapomon az erőm mellett mégis zárójelben ezt látom: (+16) (+19 helyett). Mi az oka?
Továbbá a megemelkedett tulajdonságok...vagyis a tulajdonságbónuszok miért nem számítódnak bele a tulajdonságösszegbe? Direkt olyan cuccokat vettem ami adott tulajdonságokat növel de a tulajdonságösszegem továbbra is maradt annyi amennyi korábban.
Ígérem többet nem kérdezek ma már nem akarok zaklató lenni.
Még vmi: ki értékeli a hsz-eket és a kérdés feltétele után miért romlik azonnal a pontszámom hogyha új hsz-t írok?
A hozzászólást Cyrus Cronos módosította 2010.07.27. 10:11:14-kor
NEM ÉRDEKEL MENNYIRE PONTOZOL
alldj.org
Armin van Buuren: A State of Trance
Above and Beyond: Trance around the world
Ferry Corsten: holdin' on
Oceanlab, Claudia Cazuci, Fei-Fei, Sophie Sugar, Katy Rutkowski, Suzy Solar.
alldj.org
Armin van Buuren: A State of Trance
Above and Beyond: Trance around the world
Ferry Corsten: holdin' on
Oceanlab, Claudia Cazuci, Fei-Fei, Sophie Sugar, Katy Rutkowski, Suzy Solar.
Pontszám: 3.10