Kérdésem volna a szakértő urakhoz.
Az állatkáim addig haldokló agyimplantátummal fejlődtek szépen, hogy aztán a vágóhídra vonulva fekete túró váljék belőlük. Négyszer negyvennyolc órára elzavartam őket a konditerembe, és hipp-hopp, már el is érték a huszadik szintet, ahol már várta őket a mi jó Hentes őrmesterünk fekete bárdja.
Most úgy tűnik, felborult a rendszer, mert a negyedik kanyar végére csak 19. szinten állnak, hiába rugdosom a seggüket fekete szöges bakanccsal.
Na most, az érdekelne, hogy szokás szerint megfeledkeztem valamiről, esetleg a szintlépésemhez van köze a dolognak, netán a lélekkufárnál megjelenő repedező agysisaknak, ami ugyanúgy 20. szintig él, csak hoppá, 2 helyett 3 őskőbe kerül? Ez utóbbira gondolni sem merek, ekkora csótányság biztosan nem létezik, úgyhogy az első verzióra tenném a voksom, de valaki erősítse meg, hogy én vagyok a hülye:)
(Illetve felesleges megerősíteni, ez felvételi követelmény volt a Ligába, csak hát azért mégis, na...)
(Kieg: közben csonterősítést használtam az aktívabb dögjeim előmenetele miatt, esetleg az is közrejátszhatott, de nem értek hozzá, sosem voltam jó az ilyen számolgatásokban, én csak játszom. Meg is kaptam ma a lebaszást valakitől, hogy nem scripttel tolom az epikust

)